Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 15:06
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Kowalewski? Bramkarz, który ostatnią dobrą rundę miał lata temu? Jakoś nie chcecie napastnika, który od 3 lat nie strzela goli, no to chyba logiczne jest, że nie potrzebny jest nam bramkarz, który zalicza wiele wtop w ostatnim czasie...

I nie piszcie o meczu z Portugalią, bo nawet Łobo wyszły 2-3 mecze...

Bramkarz słabiutki, już nawet wolę Kurto, ten przynajmniej piłki łapać umie.
Weź pod uwagę nasze cyrki z bramkarzami, to że Jovanić to kompletne nie poszumienie, przynajmniej jak dla mnie. Jak jesteś zwolennikiem Kurto to przejdź się na młodą ekstraklasę, naprawdę polecam.
Kowalewskiego mimo, że w ostatnim czasie broni poniżej swojego poziomu to ma pojęcia na temat swojego fachu w przeciwieństwie do Jovanica.
Ostatni raz Kowalewskeigo widziałem w Koronie, nie były to fajerwerki ale nie był na tyle słaby aby można powiedzieć że jest już skończony, Korona spodziewała się po nim fajerwerków, nie dostali tego, odszedł bo dużo zarabiał.
Jeśli nie chce kokosów jestem jak najbardziej "ZA", chyba że w klubie nasz skauting wynajdzie kogoś lepszego w co oczywiście wątpię.
Łysy gościu może pomóc Chavezowi, Cikoszwi i Bunozie w żwawszym poruszaniu się po boisku bardziej niż uśmiechnięty przyklejony do bramki Jovanić.
Z tego co widzę Kowalewski miał dobre momenty w Grecji zaliczył nawet asystę po rzucie rożnym przy jedynym z goli
Obronił również karnego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 15:17.
Odpowiedz cytując