Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 13:11
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Miałem taką historię, u siebie na Oświecenia idę do sklepu, tam kilku miejscowych, wyciągam sweter a tam zamiast niego szalik Wisły (po meczu). Udało mi się, choc widzieli co wyciągam, jakbym dostał wp...l to czyja wina? Przede wszystkim mojej głupoty.
no to proponuję zgłosić sie na policję i zaproponować karę dla siebie za głupotę.

Ja rozumiem Twój tok i ruscy doskonale wiedzą, że na chłopski rozum to tak moża ludziom oczy mydlić.

A że pijany = zawsze winny to i pijanego Błasika wsadzono w to wszystko.

Fakt, że pijany kierowca wsiadł do samochodu któremu urwało się koło i się przez to wpierdzielił w inny pojazd nie oznacza, że jest winny dlatego że jest pijany.

Niemniej jednak ogólne myślenie ędzie - po g*** wsiadł do samochodu - winny.Błasik pijany- winny. NIestety jesteś ofiarą zręcznej manipulacji rusich i ich agentury w Polsce
Ostatnio edytowane przez sambo : 14.01.2011 o godz. 13:13.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując