Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 12:12
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
1) Mój cytat: Jak mam oglądać muzyka Pospieszalskiego to faktycznie wolę oglądać na wspólnej. ( oczywiście żart widziałem większość odcinków Warto rozmawiać i z każdym coraz bardziej utwierdzałem się w przekonaniu że powinny one być pokazywane na studiach dziennikarskich jak NIE powinno się prowadzić programu i jak manipulować ludźmi). Coś pokiełbasiłeś...

2) Chyba trochę przesadziłeś że był ona (relacja) beznamiętna. Czy ukazała to co działo się pod pałacem? tak.
Na twoje pytanie o program Lisa odpowiedź jest prosta. Sama jego obecność wywołała oburzenie i ludzie jego redaktorków zwyczajnie pogonili. Gdyby Lis miał odrobinę wstydu nie pokazywał by z tego zdarzenia relacji. On natomiast licząc na takich bezkrytycznych jak Ty. Starał sie wmówić że ci ludzie pod pałacem reagują tak na wszystkich. Co jest oczywistą brednią, bo Pospieszalskiego nie pogonili. Nasuwa się pytanie dlaczego ludzie jednych gonią, a drugich nie? Na jednych gwiżdżą a na drugich nie? Kto są ci jedni, a kto są ci drudzy. Pamiętaj że człowiek choć niewykształcony czuje kto go robi w ch...a.

Relacja lisa pokazała jedynie co się działo pod pałacem kiedy pojawił się tam Lis. To tak jakby sfilmować lisa w kurniku i zatytułować " Życie w kurniku". Liczę że zrozumiesz jaka to manipulacja. Wczoraj to samo próbował zrobić TVN .

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/ka...wiadomosc.html

Oglądnij spokojnie filmik i wytłumacz mi dlaczego się kończy wtedy kiedy się kończy? Kolejne 15 s mogłoby zburzyć propagandowy przekaz? Bo nie rozumiem.

Może łaskawie zdradzisz co tak nie pasuje w programach Pospieszalskiego? Bo żadnych konkretów nie przytaczasz tylko orzekasz. I ktoś ma ci wierzyć na słowo? Bo Pospieszalski to muzyk? A kto to dziennikarz? Co on wie więcej ode mnie żeby obiektywnie poprowadzić program? To nie jest matematyka czy fizyka gdzie jest konkret. Dziennikarstwo to żadna kosmiczna wiedza i byle chłop mógłby wysiąść z traktora i rzetelnie poprowadzić program zwłaszcza kiedy MA DO DYSPOZYCJI FACHOWCÓW W TEMACIE O KTÓRYM PROGRAM TRAKTUJE. Pod warunkiem że nie chce manipulować. Dopiero chęć manipulacji zmusza "dziennikarza" do sięgania po propagandowe sztuczki, których faktycznie chłop może nie znać. A co dopiero muzyk.
Hej Nasz TS !!