Lemur napisał(a):

Pisząc tak nie bawisz się w eksperta, tylko w dzieciaka z piaskownicy, który o niczym kompletnie nie ma pojęcia i pragnie jedynie zaistnieć na forum.
|
A Ty jakie masz pojęcie? siedzisz na jakimś stanowisku w klubie, mieszkasz z Cupiałem?
Cytat:
|
Żaden prawdziwy ekspert nigdy nie pochwalał tego, co z Wisłą robił w osta tnich latach Cupiał. Zaakceptuj to, a nie rżnij głupa.
|
Bo żaden prawdziwy ekspert nie dał złamanego grosza na Wisłę i otwiera mordę bo nie dotyczy to jego pieniędzy.
Swoich nie wydaje to się mądrzy. Typowe.
Cytat:
|
Przy okazji – źle Cupiał zrobiłby, gdyby dał pieniądze na porządne transfery, budowę bazy i poprawę szkolenia?
|
Jak wyżej. To nie problem pisać żeby dał na to i tamto. Też tak mogę, ale to jest droga na łatwiznę.
PS: Baza tak czy siak powstanie bo zmieniły się wymogi.
Cytat:
I co w związku z tym? Dawna sytuacja Wisły ma usprawiedliwiać błędy i złe zarządzanie klubem przez Cupiała?
|
Dla Ciebie jest to złe zarządzanie.
A dla mnie 7 mistrzostw i wiele innych nie jest złym zarządzaniem i proszę o następne 12 lat takiego chujowego zarządzania.
Oczywiście że są jakieś niedociągnięcia ale nic nie jest perfekcyjne i należy się z cieszyć z tego co jest. Bo jest dobrze i 99% drużyn chciałoby być na naszym miejscu.
Cytat:
|
W każdym normalnym kraju kibic jest klientem i ma prawo wymagać od klubu profesjonalizmu, postępu, tworzenia trwałych struktur.
|
Kupuj karnety w cenach 500-700 zł, kupuj pamiątki przynajmniej raz na 2 dni w sklepie klubowym i zostawiam forsę na stadionie a może się uzbiera na jedną z wypłat dla piłkarza.
Cytat:
Jak Ci się nie podoba oczekiwanie czegokolwiek od klubu, to może zmień barwy i zajmij się dopingowaniem np.: takiej Kalwarnianki – tam faktycznie o żadnym wymaganiu w stosunku do kogokolwiek nie może być mowy.
|
Oczekuje 100 mln euro na transfery, bazę treningową , szkolenie młodzieży, cen biletów po 10 zł i wejścia przynajmniej do półfinału LM.
Lepiej Ci? Co to za problem tak pisać? żaden.
Cytat:
|
A która inna drużyna miała do wydania ponad 100 mln zł od właściciela?
|
100 mln Wisła nie dostała na starcie, a tyle uzbierało się przez długie12 lat więc nie wyolbrzymiaj. Mylisz pojęcia.
Cytat:
Sukcesy w polish ekstraklasie świadectwem profesjonalizmu i sprawnego zarządzania!
|
Jak Ci się nie podoba polish ekstraklasa, to może zmień barwy i zajmij się dopingowaniem np.: takiej Barcelonyi – tam faktycznie jest profesjonalizm i sprawne zarządzanie.
Cytat:
|
Znów: a któryż to inny klub miał do wydania ok. 100 mln zł od swojego właściciela?
|
Żaden. Bo Wisła nie dostała 100 mln na starcie o czym wyżej wspomniałem.
Poza tym klub nie działa na zasadzie kupna i sprzedaży. Wszystko kosztuję.
Zapytaj więc obojętnie jakiego ekonomistę na czym to polega.
Cytat:
|
Jeśli w klubie sprawy nadal będą postępować w obecnym kierunku, doświadczymy ich jeszcze zanim Cupiał zostawi Wisłe.
|
Mocno w to wierzę. Forum się oczyści z 15 tysięcy użytkowników i nastanie spokój.
Tyle ode mnie bo to walka z wiatrakami.