Wyświetl pojedynczy post
tentrak
Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2011, 18:34
Nie czytałem tematu od początku ale Dla mnie to tak wygląda obecnie liżemy dupe rosji jak się tylko da jakieś chore umowy na gaz , porozumienia co do całego postepowania w sprawie katastrofy wszystko jest pod ich dyktando , teraz rocznice na Litwie prezydent wysyła delegacje zamiast jechac sam , wszystko ale to wszystko co sie obecnie u nas dzieje i w ostatnim czasie działo jest dla mnie nieporozumieniem , KOMUNA nas znów ogarnia i to przy przyzwoleniu społeczeństwa ! Szacunek ogromny mam Do św. Pamieci Kaczyńskiego za jego polityke w sprawach z rosją , on jedyny potrafił gdy cały świat milczy mówic o Gruzji i Czeczenii i dlatego był nie na ręke putinowi,obecnie najlepszemu koledze tuska ," Wielki H...j w d.... wielkiej rosji ! " taki transparent chciałbym zobaczyĆ na otwarciu stadionu i żałuje tylko ze nie zobacze , bo kiedys gdy Państwo , niepodległość , czy wolnośc potrzebowały wsparcia znajdowały go na stadionach , dziś niestety Wisły na to nie stać a szkoda , nie mówię teraz ze rosjanie z tuskiem napewno maczali rece w tej sprawie , ale to ze mieli w tym zysk i to jak teraz ignorowana i traktowana jest ta sprawa zaczyna mnie w tym utwierdzac ,Pozdro Bracia i obysmy sie nie stali czerwoni za niedługo
Odpowiedz cytując