Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2011, 18:28
Też mogę się zabawić w eksperta i powiedzieć żeby Cupiał dał 50 mln euro na transfery / budowę bazy treningowej i szkolenie młodzieży.
Łatwe ? łatwe. Ot eksperci z koziej dupy, którzy sami nic nie osiągneli ale będa wytykać co kto ma robić.

Bankrut z jednym z najwyższych budzetów w Polsce, ni chuja pojąc tego nie mogę.
To w takim Widzewie, Śląsku czy Jagielloni to piłkarze chyba grają za darmo a wejście na stadion jest za frajer?
Upadek Wisły, tej Wisły, która rok w rok walczy o Mistrzostwo Polski.

Cytat:
Mistrz Polski - 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009
Wicemistrz - 2000, 2002, 2006, 2010
Brąz - 1998
Puchar Polski - 2002, 2003
Finalista PP - 2000, 2008
Puchar ligi - 2001
Superpuchar Polski - 2001
Chicago Trophy - 2007
Rzeczywiście nic nie osiągnął ten Cupiał. A teraz spójrz na sukcesy z przed przyjścia Cupiała do Wisły.
Ale to jest tak zwane "w dupach się poprzewracało".
Pokaż inną drużynę , która tyle osiągnęła co Wisła przez ostatnie 12 lat, a skoro Wisła jest bankrutem i już dawno upadła to nie powinieneś mieć problemu z wymienieniem tychże drużyn.

Cytat:
Przez 12 lat nie stworzono w klubie nic profesjonalnego - ani marketingu, ani bazy, ani systemu szkolenia, ani nawet naprawdę porządnej jakościowo drużyny. Roztrwoniono przez złe decyzje mnóstwo pieniędzy.
Napisz w takim bądz razie jaki inny klub to wszystko stworzył? Skoro Wisła jest bankrutem i jest bliska upadłości zajmując 2 miejsce to nie powinieneś mieć problemu z wymieniem tychże drużyn.

Albo nie odpisuj bo to nie ma sensu, rozłozyłes mnie na łopatki tym stekiem bzdur. Jest to tak nielogiczne, głupie i nie mające sensu że sam nie wiem po co odpisywalem.
Kabaret

A mysleć to Ty zacznij a nie podążaj za głosem Kołtonia - fanatyka Amiki pierdzącymi w fotele z innymi głuptaskamii w Cafe Futbol czy jak to się zwie którym się wydaje że pozjadali rozumy.

Zapłaczesz wtedy jak Cupiał opuści Wisłę. Wtedy zrozumiesz co to upadłość i bankructwo.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.01.2011 o godz. 18:49.
Odpowiedz cytując