|
mnie nie chodzi o to zebysmy kupowali po milionie Euro, ale o to zebysmy caly czas filtrowali rynek polski przede wszystkim. Popatrz na Amike---> Kupili Lewandowskiego, ktory byl przymierzany wczesniej do nas ale nam szkoda bylo na niego milion zl czyli 250 tys E to samo jest z rynkami zagranicznymi Stlilic byl rok wczesniej zanim trafil do POZnania polecany na R22 i to za mniejsza kase, ale nam tez bylo szkoda kasy, a jest takie przyslowie, ze chytry dwa razy traci!!!
NAsz holenderski duet pracuje juz pol roku i wg mnie powinien juz kogos zakontraktowac poniewaz czas na ogladanie juz byl teraz sie podpisuje umowy, a jesli tego nie robimy tzn ze nie mamy nikogo konkretnego na oku tylko znowu bedzie lapanka.
A co do sprzedawania za 3 miliony Euro to tez uwazam ze trzeba czasem kogos sprzedac bo taka jest kolej rzeczy... tylko popatrz na nasza kadre juz praktycznie nie ma kogo sprzedac!!!
Zawodnicy nie chca do nas trafiac bo nie maja sie jak wypromowac za granice i kolo sie zamyka chodzi o to ze popadamy w marazm i ligową sredniawke!
A tak nam nie duzo juz brakjowalo tylko ze zmarnowalismy caly dorobek Wisly ktory byl budowany od97 roku...
Sprzedalismy Franka i Zurawia trzeba bylo kupic Grosickiego i Jelenia albo Lewandowskiego, sprzedalsimy Brozka, kupimy jakiegos pastucha. Za niedlugo w Wisle bedzie grala taka ekipa ze strach sie bac. Kolo Araba bedzie biegal Żyd,a za nimi kilku czarnych jescze tylko brauje eskimosa indianina i hindusa! Ja nie jestem rasista no moze tylko za Żydami nie przepadam, ale jakos tego nie widze zeby Z Wisly robic sobie Nowy York! Wisla od zawsze byla Polska i dlaczego mamy teraz to zmieniac i to w tak drastyczny sposob?
Ostatnio edytowane przez flamengista : 13.01.2011 o godz. 16:30.
|