Przemas napisał(a):

Nikt mnie nie nasłał. Wyraziłem swoje zdanie.
Może pana to zdziwi, ale jestem optymistą, że się zaczyna coś dziać na plus.
Nie twierdzę, że jest rewelacyjnie w naszym klubie ale wg mnie idzie ku lepszemu, a ostatnie kroki czyli zatrudnienie dobrego trenera i doświadczonego dyrektora sportowego z Holandii i budowanie siatki skautingu są na to dowodem. Jeżeli do tego wreszcie zbudują ośrodek treningowy z prawdziwego zdarzenia i opracują system szkolenia młodych zawodników to będzie super.
|
Zgadzam się. Ale jest pełno malkontentów, którym się wydaje, że wszystko można załatwić w pół roku i w tym czasie dogonić dobrze funkcjonujące kluby. Jakby samo zatrudnienie kadry równało się od razu z diametralną zmianą polityki, która nie była najlepsza od dłuższego czasu.
Ogarnijcie sie. Nie odrazu Kraków zbudowano prawda ?

Klubu piłkarskiego też się nie uda od razu na nogi postawić.
A może dopiero za rok, dwa będziemy zbierać owoce ? I co będziecie 2 lata marudzić ?
Wisła co roku walczy o mistrzostwo jest szanowaną druzyną na piłkarskiej mapie Polski i na prawdę nie ma powodów do jęczenia, że nie ma transferów. Okno się nie zamknęło więc tym bardziej jest to nieuzasadnione w tym momencie.
Jak jest mi dane odwiedzić stadion R22 to nie słysze do okoła takiego marudzenia i jęczenia. Pewnie taka osoba dostałaby liścia i by skonczyla swoje "wywody"