Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2011, 14:19
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Aby była jasność nie to miała na celu moja uwaga, a to żeby z większym szacunkiem wypowiadać się o nie swoich pieniądzach. Chyba że komuś te 100 tyś euro chwilowo ciąży w portfelu to niech się dorzuci To jest gruba kasa tak naprawdę i fajnie że jest ktoś kto się teraz nad tą stówką zastanawia a nie wywala jej w powietrze bo izraelita tak sobie zażyczył.

Jak był bym synem to pewnie bym go nakręcił na tą stówkę więcej. Albo kupił Porsche, musiałbym się zastanowić Na razie to nie moje dylematy.
Dokładnie. Łatwo jest wydawać czyjeś pieniądze. Załóżmy hipotetyczną sytuację: Cupiał proponuje mi, żebym dołożył te 100.000e, a przy ewentualnej sprzedaży (nawet za tą samą kwotę) mam 2:1. Czyli miał bym na czysto 100.000e...niby dobry interes, ale nie wiem czy bym się zgodził Może na 3:1... a Cupiał ma mu jeszcze kontrakt płacić Jest ryzyko w tej zabawie i nie dziwmy się, że każdą złotówkę oglądają dwa razy, bo sami robili byśmy tak samo.
To jest życie i prawdziwe pieniądze. Cupiał pierwsze co powinien to otaczać się dobrymi doradcami a szczególnie gościem co ma dobre oko do przyszłych talentów, żeby mu szrotu nie sprowadzał. Mam nadzieję, że Stan takie ma.
Odpowiedz cytując