Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2011, 09:40
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Pytania wprawdzie skierowane do Drozda ale skoro Ty odpowiedziałeś to się odniosę do tego. Czy ci ludzie mają nadprzyrodzone zdolności przewidując jak ich chce ukazać? No nie. Mają w głowie zasiane ziarno że kto nie z nami ten przeciwko nam.
Stronę czy 2 temu pisałeś ze nie możesz oglądać Pospieszalskiego. Masz jakieś nadprzyrodzone zdolności że akurat w jego programie pewne sprawy ukaże nie tak jak byś chciał? Czyżbys mial w głowie zasiane ziarno kto nie ze mna ten przeciwko mnie? Chyba to wystarczająca odpowiedz

Pytanie skierowałem do całości materiału. Czy uchwycił on w nim odczucia ludzi tam będących? tak. Czy próbował coś ponaciągać? Tego nie wiem wprawdzie powiedział że w całości materiału było więcej takich kwiatków a on wybrał tylko te łagodne-a może również te które nie pasowały do założonych tez.
Moim zdaniem nic nie uchwycił.Pokazał beznamiętna relację i ludzi którzy wg.niego są otumanieni przez PiS. Bez duszy , bez sumienia ludzkiego. To ze powiedział że on cos wybrał łagodnego nie jestem w stanie uwierzyć. Człowiek któremu udowodniono manipulację w programie TV nie jest żadnym autorytetem w tych sprawach.
Szkoda tylko że nikt się zajął jego sławnymi sondami za czasów rządów PIS. Oglądałem kazdy jego program i w każdym, dosłownie każdym jego sondażu bilans był 90-95 / 10/5% na niekorzyść Kaczyńskich. Pomijam nawet tendencyjne pytania, to wynikało ze PiS co nie zrobi to 90 kilka procent ludzi jest przeciwko, publika w programie wyjąca na każda wypowiedź osoby pro pisowskiej.
Czy potrzeba w jego przypadku nadprzyrodzonych zdolności?

Oczywiście że nie wiedzieli bo za sterami nie siedział samobójca. Wydaje mi się że w jednym chyba się ze mną zgodzisz piloci byli pod naprawdę ogromna presją a Rosjanom też zależało na tym aby samolot wylądował.
Presja... Jeśli pilot szkolony do lotu z ViP-ami jest pod presją, to pod taką samą albo i wiekszą jest BOR-owiec który ochrania VIP-a. Podałbym przykad chirurga który operuje ludzi (ale skupmy się na BOR-owcu bo jest to lepszy przykład)
BOR-owiec jest czy nie jest pod ogromna presją VIP-a?
Jest szkolony w tej kwestii czy nie?
To większa czy mniejsza presja niż u pilota?
Co się stanie jak borowiec ulegnie presji?
Ile było takich przypadków?

Myślę że pytania są retoryczne. Więc co to znaczy pilot był pod presją? TO BYŁ PILOT KTÓRY MIAŁ WOŹIĆ VIP-ÓW, do tego byl szkolony .Nie był to pilot awionetki czy myśliwca któremu nagle pojawil się VIP i zżarł go stres

I czysto TEORETYCZNA sytuacja: wyobraź sobie że jest ranek 10 samolot prezydenta przygotowuje się do lądowania jednak lotnisko odpowiada: ze względu na panujące warunki lotnisko ZAMKNIĘTE( nie tak jak to miało miejsce że odradzają lądować) w tym wypadku samolot NIE mógłby lądować i musiałby albo czekać albo odlecieć.
Pytanie jaka byłaby reakcja polskich władz i prezydenta po szczęśliwym wylądowaniu?
Rozumiem że teraz ty masz naddprzyrodzone zdolności ( pytałeś mnie o te powyżej więc tam zrozumiałem ze ty ich nie masz) i możesz powiedzieć co by było gdyby.
Z witebska jest jakieś 2h drogi, z Siewiernyj 45 min nie bądźmy śmieszni ze byłby to kłopot.
Sam piszesz że piloci nie byli samobójcami ( i słusznie) żeby za chwilę sugerować że jednak byli a do tego byli beznadziejnymi pilotami VIP bo poddawali sie wpływowi tych VIP-ów. Trudno mi cię zrozumieć