Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2011, 22:54
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja na raport nie czekałem ,ale najebany Błasik wałęsający się po kokpicie pilotów ,to dowód na to,że kretyni zarządzali lotem
Ciekawy jestem czy czytałeś Polskie uwagi do raportu MAK : "O wynikach badań stężenia alkoholu etylowego we krwi dowódcy Sił Powietrznych nie można się wypowiedzieć ze względu na brak dokumentacji źródłowej (...) Nie można wykluczyć że alkohol wykazany podczas autopsji mógł mieć pochodzenie endogenne"

Tak wogóle to nawet jeśli miał te 0,6 promila we krwi, to uważasz że był najebany i wałęsał się po kokpicie i miało to jakiś wpływ na sam lot?Jak zwykle łykasz wszystko co powiedzą Rosjanie jako prawdy objawione. Co ciekawe robisz to już od wielu miesięcy, jak chociażby kilka miesięcy temu gdy łyknąłeś informację że samolot podchodzil 4 razy do lądowania:

AS82 napisał(a):

cztery kręgi oznacza ,że wykonali cztery koła,okrązenia nad lotniskiem ,żeby dobrze się rozeznać w sytuacji i podjąć decyzje o lądowaniu bądz nie
Jako prawdę objawioną przyjąłeś także, że lot do Smoleńska był lotem cywilnym, zachwycając logiką myslenia :
AS82 napisał(a):

To ty nie rozumiesz podstawowych rzeczy.Skup sie na rozróżnieniu lotu cywilnego od lotu wojskowego. Lot wojskowy to jak już mówilem ,lot zwiazany z dzialaniami wojennymi ,misjami wojskowymi, jak np przelot naszych wojsk do Afganistanu.Jakby sie samolot wypchany żolnierzami ,sprzetem wojskowym roz*ebał w takich okolicznościach ,to wtedy byś prowadził śledztwo pod takim kontem ,czy naprzyklad obce wojska nie zestrzelily tego samolotu itd. Natomiast jak leci prezydent do Brukseli,na Litwe ,czy na uroczystości do Katynia to nie jest to lot wojskowy ,to ma to charakter cywilny. Dalej ci tlumaczyl nie bede mam andzieje ze zrozumiales.
A w rzeczywistości okazuje się że był to lot wojskowy, o czym jest mówią nasze uwagi do raportu MAK strona 97 - jest tam wymienionych 11 przyczyn, z których wynika że to był lot wojskowy. Sami Rosjanie pytali pilotów przed lądowaniem, czy lądowali już na wojskowym lotnisku......

No i oczywiście standardowa śpiewka - była presja prezydenta!

AS82 napisał(a):
To pokazuję ,że sie piloci sugerowali,liczyli lub brali pod uwage zdanie prezydenta co do lądowania ,co jest dowodem na to ,że była bezpośrednia lub pośrednia presja na pilotów .
Polecam ponownie zapoznać się z naszymi uwagami do raportu :
"W zapisie pokładowego rejestratora głosów w kabinie samolotu TU-154M nie można znaleźć żadnego fragmentu, który potwierdzałby próbę wywierania wpływu na działania załogi przez osoby postronne, w tym Głównego Pasażera".

Wydaje mi się, że jesteś taki sam jak Ci którzy piszą o magnesach ściągających samolot na ziemię - tylko po przeciwnej stronie. Twoje teorie spiskowe o najebanych Błasikach, "ląduj dziadu", 4 podejściach, debeściakach, oszalałych z nienawiści kaczorach to teorie spiskowe które z perpektywy czasu okazują się zwykłymi debilizmami.
Jest też jeden problem - tych od magnesów jest promil, a takich jak ty od debeściaków jest całe mnóstwo i co ciekawe wcale się tego nie wstydzą.
Odpowiedz cytując