Drozd, kurcze człowieku, Ty tak na serio z tym TVNem? I smieszno i straszno.... Nie wiem o co Ci chodzi z tym wyrywaniem z kontkestu, pewnie znowu sobie cos ubzdurales... Jeśli nie znasz takiego zabiegu w języku jak hiperbola (mniej lub bardziej udana) to nic na to nie poradzę.
Drozd napisał(a):

Ci co wierzą Rosji bezkrytycznie to biorąc pod uwagę fakty historyczne są mądrzy czy głupi? Nie musisz odpowiadać.
|
Nie wiem czy są mądrzy czy głupi, ale wiem jacy są Ci co wierzą, że ich prawda jest najprawdziwsza i ich fakty są najautentyczniejsze i nie wierzą nikomu kto twierdzi inaczej....
carpenter napisał(a):

I znów stadami atakują wszystkowiedzący. Zwyzywają cię od kretynów, pisiorów i matołów i będą wmawiać że 2+2 = 5, tak długo, że zmęczony i zahukany, zaczniesz się w końcu zastanawiać, czy tak przypadkiem nie jest
|
I vice versa... Zmień tylko pisiorow na tvnowcow, zydow, i homosovieticusow
Avangarda i tu lezy problem... Ktos napisze cos co nie jest pomysli pana Drozda to jest wyzywany od homosovieticusow, tvnowcow, nie ma mozgu lub ulegl on destrukcji, po czym uzyje jakis wielkich slow typu ze taka postawa prowadzi do autodestrukcji (WTF? ze niby kto ? co?)....
Osobiscie staram sie nikogo nie obrazac czytalem opinie obu stron nie mam potrzeby wyzywania kogos tylko dlatego ze ma inne poglady. Na pewno nie przyszloby mi do glowy ze kibic Wisly, pewnie mlody czlowiek nie majacy wiele wspolnego z komuna, zyjacy od najmlodszych lat w wolnym panstwie moze pałać miłością do Rosji... Niestety niektórzy maja klapki na oczach i pewne tezy wpojone tak głęboko, że dyskusja z takimi ludźmi po prostu nie ma sensu...