Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2011, 20:12
Pytania wprawdzie skierowane do Drozda ale skoro Ty odpowiedziałeś to się odniosę do tego. Czy ci ludzie mają nadprzyrodzone zdolności przewidując jak ich chce ukazać? No nie. Mają w głowie zasiane ziarno że kto nie z nami ten przeciwko nam. Pytanie skierowałem do całości materiału. Czy uchwycił on w nim odczucia ludzi tam będących? tak. Czy próbował coś ponaciągać? Tego nie wiem wprawdzie powiedział że w całości materiału było więcej takich kwiatków a on wybrał tylko te łagodne-a może również te które nie pasowały do założonych tez.

Oczywiście że nie wiedzieli bo za sterami nie siedział samobójca. Wydaje mi się że w jednym chyba się ze mną zgodzisz piloci byli pod naprawdę ogromna presją a Rosjanom też zależało na tym aby samolot wylądował.

I czysto TEORETYCZNA sytuacja: wyobraź sobie że jest ranek 10 samolot prezydenta przygotowuje się do lądowania jednak lotnisko odpowiada: ze względu na panujące warunki lotnisko ZAMKNIĘTE( nie tak jak to miało miejsce że odradzają lądować) w tym wypadku samolot NIE mógłby lądować i musiałby albo czekać albo odlecieć.
Pytanie jaka byłaby reakcja polskich władz i prezydenta po szczęśliwym wylądowaniu?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy