|
Pierwszy akapit: Widzisz ja nie jestem tak łatwowierny jak Ty że jeżeli mi jakaś stacja pokazuje trumnę zapakowaną na ciężarówkę (w domyśle prezydenta choć tak naprawdę w filmie nie jest to jasno powiedziane) to im wierzę. Już naprawdę nie pamiętam gdzie czytałem wywiad chyba z członkiem BORu wypowiadającym się że funkcjonariusze byli od razu na miejscu pilnując ciała prezydenta i był akapit odnośnie transportu że ciało zostało złożone trumny i odwiezione karawanem. W którym fragmencie napisałem że wg, mnie fakty są naciągane w tym filmie?
Oczywiście pod pałacem był np. Lis z TVP i chyba pamiętasz jaki materiał zrobił? (dopiero teraz sobie o nim przypomniałem). I Pytanie do Ciebie porównaj krótko reportaż Lisa i film Pospieszalskiego? Czy widzisz jakieś podobieństwa?
Trzeci akapit: OK w tej sprawie każdy z nas pozostanie przy swoim zdaniu.
Błasik wg. Rosjan miał 0,6promila ja nie mam pojęcia dlaczego tego wcześniej nie ujawnili i w jaki sposób zostało to zbadane po śmierci? Po jakim czasie? Jak przedstawia się stężenie alk. w organizmie osoby zmarłej?
I jedno krótkie pytanie do Ciebie napisałeś Jest pytanie kto wiedząc, że zbliża się katastrofa nie zareagował i czy zrobił to celowo. Jaka jest odpowiedź Twoim zdaniem?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|