Kocur napisał(a):

|
Chciałeś udowodnić kiedyś ze w Krakowie jest więcej firm outsourcingowych to Ci właśnie pokazałem że jest na odwrót.
|
Centrów outsourcingowych jest u nas najwięcej. To jest fakt i nie ma co się o to spierać. Pod względem centrów badawczych wielkich koncernów jesteśmy na miejscu drugim. To też jest fakt. Jest to w danych Neewseeka, które sam wrzuciłeś.
Kocur napisał(a):

No tak, wina apartamentowców - ale przecież jesteśmy tak zamożnym społeczeństwem, że kupujemy tylko apartamenty ...
|
Mniej liczne, ale drogie inwestycje apartamentowe zawyżają średnią cenę mieszkań. To też jest fakt. W Krakowie i w Warszawie jest ich najwięcej. To również jest fakt.
Kocur napisał(a):

Wrocławiu.[/CODE]Czy ja pisałem o bezrobociu czy o bezrobociu wśród osób z wyższym wykształceniem? Przeczytaj raz jeszcze mój post.
.
|
A, ok. Pod tym względem jesteśmy w środku stawki. Ale popatrz, Wrocław wyprzedzamy
Kocur napisał(a):

Jeśli w przeliczeniu na 1 tysiąc mieszkańców stoimy gorzej niż małe miasteczka jest się nad czym zastanowić. Ps. popatrz, znowu ten Wrocław jest przed nami 
|
Więcej do myślenia ma Poznań i Warszawa ;-)
Ale basenów mamy więcej niż we Wrocławiu.
Kocur napisał(a):

Dane są z Newsweeka. Dwa - idź do pracy a potem zacznij mówić o kosztach życia.
|
Jeśli wierzysz w te dane o tym, że w Krakowie wymieniają olej za 92 zł, a we Wrocławiu za 10 zł, to ja nie mam pytań
PS. Proponuję skończyć tę naszą gadkę, bo i tak się nie dogadamy raczej ;-) Skupmy się na temacie, czyli na krakowskich inwestycjach