Wyświetl pojedynczy post
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2011, 16:25
Kod:
Tak. Wrocław ma najwięcej centrów. A my jesteśmy z Warszawą na drugim miejscu. Czy to, że wyprzedzamy Gdańsk, Poznań, Łódź inne miasta oznacza, że tracimy kontakt z czołówką miast?
Chciałeś udowodnić kiedyś ze w Krakowie jest więcej firm outsourcingowych to Ci właśnie pokazałem że jest na odwrót.

Kod:
Akurat bezrobocie w Krakowie jest jednym z niższych w Polsce. Wyższe jest choćby we Wrocławiu.
Czy ja pisałem o bezrobociu czy o bezrobociu wśród osób z wyższym wykształceniem? Przeczytaj raz jeszcze mój post.

Kod:
Średnia wychodzi, jaka wychodzi, ale tylko u nas i w Warszawie średnią zawyża ogromna ilość "apartamentowców". Podaż mieszkań apartamentowych w roku 2009 była w Krakowie sześciokrotnie wyższa niż w Poznaniu.
No tak, wina apartamentowców - ale przecież jesteśmy tak zamożnym społeczeństwem, że kupujemy tylko apartamenty ...

Kod:
Więcej niż Warszawa, Poznań, Łódź, a tyle samo co Gdańsk. Rzeczywiście w porównaniu do dużych miast porażka. :lol:
Jeśli w przeliczeniu na 1 tysiąc mieszkańców stoimy gorzej niż małe miasteczka jest się nad czym zastanowić. Ps. popatrz, znowu ten Wrocław jest przed nami

Kod:
a ty ile musisz zobaczyć danych, żeby przyznać, że koszty życia w Krakowie są niższe niż w innych miastach? Czy nadal będziesz wrzucać koszmiczne tabelki z Faktu?
Dane są z Newsweeka. Dwa - idź do pracy a potem zacznij mówić o kosztach życia.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując