|
Zacznę od ostatniego akapitu: Nie chcę poruszać tego tematu po pierwsze w tym temacie a po drugie napisałem tak ponieważ wyszedłem na początku pisania posta 3 dni temat dotyczącego Lisa iż skupię się tylko i wyłącznie na tym zamieszczonym filmie a do tej pory wypowiadałem się o filmach, książce Grossa i teraz nie chcę zaczynać dyskusji o katastrofie ponieważ najzwyczajniej nie będę miał czasu odpowiadać na posty (zbliża się sesja) więc sam powiedz co da to iż napiszę tutaj że winny jest pilot, Kaczyński, Tusk, kontrolerzy, jakość lotniska itp. (kolejność przypadkowa)? Skoro nie będę miał czasu ustosunkować się nie tylko do Twojej odpowiedzi? Moim zdaniem żadnej.
Pod kurią oprócz TVN były wszystkie inne media (również prawicowe). A czy Wajda i Kutz nie mogą się wypowiadać iż Wawel to nie miejsce dla Kaczyńskiego? Oczywiście mogą! Różnica między nimi a tym aktorem jest taka że oni robią to pod swoim nazwiskiem (powszechnie znanym) a nie anonimowo. Dopuszczam wersję iż Pospieszalski nie wiedział że to jest aktor a ten chciał się wykazać i przyaktorzył. Jeżeli nazywasz wypowiedź o zamachu stonowaną to kto tu sieje propagandę?
Napisałeś: A co mnie obchodzi kariera zawodowa kogokolwiek?- Chciałem Ci tylko udowodnić iż jest to niespełniony aktor, zauważ że oprócz epizodów w serialach nie grał niczego poważnego. (może chciał zostać zauważonym?)
I mam dziwne przekonanie że dla Ciebie są tylko 2 światy biały i czarny. Ja jestem przykładem biorącym część białego część czarnego i staję się obiektywny. (nie wiem czy oglądałeś film "Mgła" mógłbym napisać : stojąc po prawej stronie że Tusk zrobił zamach na władzę lub stojąc po lewej że jest to manipulacja i naciąganie faktów w czystej postaci ale tego teraz nie zrobię chociaż fragmenty filmu mogę potwierdzić w innych źródłach np. te dotyczące przewożenia trumien na ciężarówkach ale w tym miejscu powstaje wątpliwość wiem że tak były przewożone różne osoby ale czy prezydent jak to pokazał film? tego na razie nie potrafię udowodnić).
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej
Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
|