Wyświetl pojedynczy post
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2011, 18:57
Peroslaw88 napisał(a):Wyświetl post
Jak ma się zmienić jak Cupiał musi się 25 razy zastanowić czy wydać kilka euro. Sprzedawać to on szybko potrafi...
Dziwisz się? Ja nie. W sumie on myśli tak jak kiedyś napisał jeden z forumowiczów, że po co on ma wydawać kilka mln ojro jak można kupić zawodników nieco gorszych za mniejsze pieniądze a i tak dalej będziemy przegrywać z Karabachami czy innymi Levadiami. Robi to co obiecywał. Wszyscy, którzy byli odpowiedzialni za porażkę z ogórkami w eliminacjach LM czy LE zostali sprzedani. Czeka nas na pewno nowy okres w naszej Wisełce. Okres przebudowy i robienia od nowa drużyny, która była mocna tylko na swoim podwórku, na swojej za*ranej lidze, w której jest poziom niższy niż na Cyprze. Taka prawda. Byle tylko Cupiałowi chciało się robić nową drużyno w co szczerze mówiąc wątpię. Cóż, czekamy. Zobaczymy jakiego to 'napastnika' kupimy do 17 stycznia. Jeśli to będzie Perrone będziemy mieli prawo się załamać. Tacy napastnicy powinni trzymać się z dala od Wisły. Z tego co mi się wydaję to ten Gruzin byłby dobrym kandydatem. Ja już śmiem wątpić w Basałaja, Cupiała i budowania "WIELKIEJ WISŁY". Pozostaje czekać. Do tego jako kibice Wisły powinniśmy się już niestety przyzwyczaić. Chociaż szczerze mówiąc wolałbym się przyzwyczaić do jakiś sukcesów na arenie międzynarodowej ale myślę, że jeszcze troche lat upłynie zanim coś 'niezwykłego' się wydarzy.

Z Wiślackim pozdrowieniem.
Odpowiedz cytując