Baala napisał(a):

|
Na sprzedaż to my mamy każdego, tylko chętnych brak.
|
Jeszcze bym się wstrzymał z tymi chętnymi, jak widać po ostatnich transferach Tureckie kluby obserwują naszą ligę także w każdej chwili Małecki może wylądować w innym klubie.
Myślę że nasz klub połasiłby się na każdą kwotę powyżej 500 k euro za Małego.
Sądzę, że kluczowe będzie kilka nadchodzących dni jeśli nic się nie zdąży w kwestii transferów do klubu możemy spokojnie spisać to okienko na straty. Będzie to oznaczać, że piłkarze którymi się interesowaliśmy odmówili, wybrali inne kluby itp.
Z tego co już słyszałem odmówił nam Delev a Ubiparipi jest jedną nogą w Partizanie. Już w mediach możemy usłyszeć o nowych poszukiwaniach Perrone itp, Czyli zaczyna się szukanie półkę niżej.
Może dojść, wkrótce również do tzw krętactwa, szukanie wytłumaczeni że zawodnik klasy Pawła Brożka kosztuje 4 mln euro, że zawodnicy nie chcą grać w Polsce itp, potem do wzięcia będą tylko Ci zawodnicy których nikt już nie chce. Ale jak mówię warto poczekać jeszcze kilka dni może w klubie nas pozytywnie zaskoczą.
Osobiste przestałem już wierzyć w dobre intencje Basałaja, ciekawe czy załatwił coś podczas tej ponad tygodniowej wizyty w USA.