Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2011, 12:56
GaoFeng napisał(a):Wyświetl post
Jezeli chodzi o statystyki, to masz racje (nie chcialo mi sie sprawdzic). Ale to nie zmienia faktu ze Blaszczykowski to przecietny pilkarz ktory ma ograniczone umiejetnosci pilkarskie. Jezeli jestes innym zdaniem to popatrz sobie na kiksy, bledy i straty pilek Kuby w tym sezonie (np. Freiburg vs. BVB). Poza tym, on jest o 4 do 7 lat starszy od innych.

A do moich umiejetnosciach jezykowych, Polski nie jest moim jezykiem ojczystem i nie potrafie pisac poprawnie, jedynie czytac po polsku sie nauczylem. Nie wiem jak ty piszesz w jezyku ktoregu sie nie nauczyles...
Widzisz ja jestem innego zdania. Te straty wynikaja z faktu iż on sie nie boi dryblować, ryzykować
Moim zdaniem jest dużo lepszy od Grosskreutza a nawet Kagawy- który owszem dużo strzela goli- ale gra bardzo samolubnie i egoistycznie,
od Goetze na pewno potencjał ma dużo mniejszy, ale ten jak sie jeszcze ze 2 lata bedzie tak roziwjał to trafi do Barcelony - a to już jest jakby inna dyscyplina sportu

A co do języka no to chyba, że tak. Wobec tego przepraszam i niepotrzebnie zwracałem uwagę
chociaż i tak pochodzenia jestes na pewno polskiego - bo nie wierze, zebyś ot tak sobie sie naszej arcytrudnej mowy nauczył
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując