Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2011, 12:05
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Ja nie napisalem ze opozycja jest zla. Napisalem ze krytykuj rzad za brak reform emerytalnych, a sama wg. swoich pogladow nie jest tym zainteresowana. Z socjalnego punktu widzenia. Bo ze pewnie cielaby wydatki gdzie indziej to ok, ale przywilejow nie zabierze.To nie jest wrozenie z fusow tylko fakt. Partia ktorej poglady opieraja sie na socjalu, nie zabierze przywilejow. Sama zreszta te socjale rozdawala jak gornicy, pielegniarki itd.
Napisałeś że:" opozycja krzyczy, ze rzad nie robi zmian ktore sa mega potrzebne, a bedac u wladzy rowniez by sie za to nie wziela". Jak dla mnie jednoznacznie wynika z tego że Twoim zdaniem opozycja jest zła (kiepska, niemerytoryczna do wyboru do koloru).
Jeśli chodzi o Twoją opinie na temat poglądów opozycji w sprawie reformy ubezpieczeń to mogę tylko napisać że moim zdaniem jest ona oparta o sterotyp wytworzony przez media. Jeśli chciałbyś rzeczywiście udowodnić swoją tezę to byłbym wdzięczny gdybyś zacytował fragmenty programu z których wynikałoby że nie ma ona zamiaru reformować systemu ubezpieczeń. Bo na podstawie podanych przez Ciebie opinii można tylko stwierdzić jednoznacznie że to jest zwykłe wróżenie z fusów a nie żaden fakt. A poglądu że to opozycja właśnie rozdawała "socjale" górnikom czy pielegniarkom nie chcę nawet komentować bo to tak wierutna bzdura że szkoda na to czasu (przypomnij sobie choćby sławetne "białe miasteczko" i to kto wtedy nakręcał pielegniarki).