|
Ja tylko mogę się podłączyć pod post Kota i doradzić ludziom, żeby sobie trochę dali na wstrzymanie. Okienko się dopiero zaczęło i będzie trwać do końca lutego. Poza tym tu nie jest najważniejsze ile kto wyda na zawodników bo jak ktoś już wcześniej pisał: nie sztuką jest wydawać miliony, sztuką jest się wzmocnić. Jeśli na danym stanowisku pracują odpowiedni ludzie to nawet za niewielkie pieniądze są wstanie znaleźć wartościowych piłkarzy, czego mieliśmy wiele przykładów w przeszłości. Naszym celem numer jeden jest się wzmocnić. Ile na to pójdzie pieniędzy to już drugorzędna sprawa. Najważniejsze to znaleźć odpowiednich wykonawców, ludzi do drużyny Maaskanta. Można wydać miliony i mieć z tego: g.wno. Celem jest znaleźć odpowiednich piłkarzy i wybrać tak żeby potem nie żałować zainwestowanych w nich pieniędzy. A wszystko to pokaże czas. Ja osobiście mam zaufanie do Holendrów, do ich warsztatu. Trzeba dać sobie więcej czasu. I tak wszystko będzie zależeć od Cupiała i czas pokaże czy obecna sprzedaż braci oznacza wycofywanie się czy po prostu "zmianę warty", ewolucję w klubie, "dopływ świeżej krwi" i wzmocnienie składu. By to ocenić potrzeba czasu. Ale osobiście nie wierzę, by ściągano do klubu Holendrów z zamiarem rozsprzedania drużyny i ulotnienia się właściciela z pieniędzmi.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
|