Proud napisał(a):

Ja to doskonale wiem, węgorzu2 
Ja tylko wspomniałem o tym argumencie, który był przytaczany w tym temacie. Nie czytałem całego tematu dokładnie, więc nie znam wszystkich wymienianych argumentów. Odniosłem się tylko i wyłącznie do zarzutu, który wypowiedział orzeu. Dałem tylko jeden przykład.
|
Po pierwsze masz urojenia bo zadnego "argumentu przeciw WOSP" nie dawalem.
Po drugie skoro nie czytales calego tematu to jestes bezczelny wypoiwiadajac sie i imputujac innym co mowili.
Przeczytaj caly temat, a potem wroc i przepros za pomowienia jesli masz chod odrobine przyzwoitosci i odwagi.
wegorz przeceniasz wartosc orkiestry i tych urzadzen w Prokocimiu. Gdyby nie nasze podatki to nie byloby ani Prokocimia, ani lekarzy ani pieniedzy na utrzymanie obiektu i pensje pracujacych tam. Ludzie argumentujacy za WOSP i sprzetem dla dzieci zapominaja o tym wszystkim i chyba mysla ze cala reszta robi sie sama.
Jesli myslisz ze kogokolwiek "krew zalewa" gdy widzi pieniadze to strasznie banalnie pojmujesz swiat.
A Owsiaka nie trzeba na niczym lapac, sam w wywiadach przyznaje ze na dzialalnosc fundacji idzie 10% z WOSP.