Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2011, 20:45
Proud napisał(a):Wyświetl post
Ja to doskonale wiem, węgorzu2

Ja tylko wspomniałem o tym argumencie, który był przytaczany w tym temacie. Nie czytałem całego tematu dokładnie, więc nie znam wszystkich wymienianych argumentów. Odniosłem się tylko i wyłącznie do zarzutu, który wypowiedział orzeu. Dałem tylko jeden przykład.
Po pierwsze masz urojenia bo zadnego "argumentu przeciw WOSP" nie dawalem.
Po drugie skoro nie czytales calego tematu to jestes bezczelny wypoiwiadajac sie i imputujac innym co mowili.
Przeczytaj caly temat, a potem wroc i przepros za pomowienia jesli masz chod odrobine przyzwoitosci i odwagi.

wegorz przeceniasz wartosc orkiestry i tych urzadzen w Prokocimiu. Gdyby nie nasze podatki to nie byloby ani Prokocimia, ani lekarzy ani pieniedzy na utrzymanie obiektu i pensje pracujacych tam. Ludzie argumentujacy za WOSP i sprzetem dla dzieci zapominaja o tym wszystkim i chyba mysla ze cala reszta robi sie sama.
Jesli myslisz ze kogokolwiek "krew zalewa" gdy widzi pieniadze to strasznie banalnie pojmujesz swiat.
A Owsiaka nie trzeba na niczym lapac, sam w wywiadach przyznaje ze na dzialalnosc fundacji idzie 10% z WOSP.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 08.01.2011 o godz. 20:49.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując