GajowyDrwal napisał(a):

Skąd macie info, że Branco tyle zarabia? Ja w to nie wierzę, dopóki nie zobaczę jakieś źródła.
Zresztą, ten "artykuł" to szczyt debilzmu, a osoby które to łykają to naprawdę są nainwe jak dzieci.
Można zaoszczędzić 720 tys zł . Jezu, a jakby tak rozwiązać kontrakt z Łobodzińskim to można by zaoszczędzić parę milionów!
Rozwiązać kontrakt można na dwa sposoby:
1 - za porozumieniem stron. Czyli piłkarz się zgadza, że w zamian za taką a taką kasę, klub z nim rozwiązuje umowę. Czyli trzeba coś zapłacić i przekonać piłkarza. A na to, ani Branco ani Łobodziński raczej się nie zgodzą.
2 - zerwać kontrakt. Czyli zrywamy umowę, zawodnik z miejsca staję się wolny, ale musimy mu zapłacić CAŁĄ kasę jaką dostał by od nas do końca kontraktu. Czyli zero oszczędności.
Fakt pisze że "kombinują". Pewnie takie info dostali od Stana, ciekawe jak po angielsku jest kombinować...
.
|
To żeś chłopie Amerykę odkrył! No brawo. (punkt 1 i 2) No mózg i super prawnik cywilista z Ciebie
Nie chodziło o to w moim poście czy się uda rozwiązać umowę z darmozjadem Branco teraz czy nie. Zwłaszcza że zostało na szczęście tylko pół roku kontraktu.
Chodziło o chory układ - gość w typie totalnego szrota dostaje tyle kasy ile Paweł Brożek. Więcej od Małeckiego czy Kirma a gra żenadę. To czy ty wierzysz w jego zarobki mało mnie interesuje. Bo ja śmiało mogę w to uwierzyć skoro Łobo dostał jeszcze większą kasę.
Chodziło o sam błąd już przy jego kontraktowaniu.