Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2011, 16:50
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Wisła chce sie pozbyc Branco.
http://www.fakt.pl/Wisla-chce-sie-po...y,92405,1.html

Gdyby nie to że zarabia miesięcznie 60 tyś zł to dałbym mu jeszcze pół roku na pokazanie swoich umiejętności.
Jak pisałem kilka dni temu że jest chore i psujące atmosferę w zespole żeby rezerwowy słaby boczny obrońca (Branco) dostawał miesięcznie tyle kasy co do niedawna nasza największa gwiazda czyli Paweł Brożek, to kilku łosi zaczęło mi udowadniać że gość nie zarabia dużo. Ba wręcz mało. Jednak nie myliłem się w tym względzie i jak widać sam Valxc chce naprawić swój wcześniejszy błąd

Co do transferów zagranicznych to ja szukałbym w Ameryce Południowa i środkowej.

Odpuściłbym sobie Argentynę czy Brazylię (pomijam jakieś okazje) a skupiłbym się na krajach takich jak Peru, Kolumbia, Honduras, Kostaryka, Panama itd Jest tam sporo utalentowanych piłkarzy a mimo wszystko piłkarze z stamtąd są sporo tansi niż Brazylijczycy czy Argentyńczycy. Zresztą już paru dobrych kopaczy za darmo lub pół darmo stamtąd pojawiło się w Polsce.

Jak choćby Arboleda, Rengifo, Junior Diaz, Sergio Reina. Tam bym szukał.

Również odpuściłbym sobie Bałkany na rzecz Białorusi, Słowacji czy Litwy.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.01.2011 o godz. 16:58.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując