Wyświetl pojedynczy post
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2011, 08:20
blanco napisał(a):Wyświetl post
Dobrze,że nie ma żadnych transferów,bo transfery to robi lepsze od Wisły Termalica Bruk-Bet kur.wa Nieciecza .
Niech broni Kurto, na ataku gra na siłę Rios i święto. Do kadry dołączyć paru chłopaków z Młodej i będzie ok,bo dałbym sobie jaja uciąć,że nie byliby słabsi od tych wszystkich pseudowynalazków ze Sri Dżajawaranapura Kotte.

ps Valckx niech lepiej nie udziela tych wywiadów,bo moje i pewnie wielu z Was zaufanie co do niego zmalało o jakąś połowę,aż żal czytać jego wypowiedzi... I jak Słysze,że szukamy wysokiego napastnika to mi się słabo robi.
Zgadzam się w 100% z przedmówcą, uważam że chłopaki z MESY mają w sobie tyle ambicjj, że spokojnie mogą nią nadrabiać braki w doświadczeniu. Poza tym jeśli ktoś zarzuca że nasze polskie chłopaki nie mają ambicji to chyba nie widzieli występów Serge Branco, Nordina "KFC" Boukhariego, albo innych Andresów Rios- Ronaldo. Znam osobiście kilku zawodników z 2-ligowej Puszczy Niepołomice i wiem że za miejsce chociażby na ławce dali by się pociąć i nie chodzi tu o kase. A szrotu z dziwnych lig z paszportem Szwedzkim, pochodzenia Tureckiego i grającego w 2. lidze francuskiej to ja osobiście mam serdecznie dość. Wolę na to miejsce dawać Polaków. Górnik Zabrze ma 100% jakichś Polskich no-name'ów o których nigdy nie słyszałem (no może z jednym wyjątkiem) i grają chłopaki i dobrze im idzie. A taki Mikołajczak z Lecha? Grosik z Jagielloni? Waldek Sobota ze Śląska? Tomek Wróbel z GKSu? Marcin Robak z Widzewa? Myślicie że podobnych talentów nie ma przykładowo w 1. Lidze? Kolesie znikąd, a wymiatają.
Odpowiedz cytując