Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2011, 17:16
Arapaho. Mówiąc taniej nie mam na myśli gorsze. Jeżeli Orkiestra w danym roku kupuje określony rodzaj sprzętu, to jaki problem wciągnąć w akcję producentów? Do wydania jest kilkanaście milionów, myślisz że producent nie spuści 10% żeby kupić u niego? Przy okazji przedstawiając firmę jako pomagającą. Za tą samą kasę więcej tego samego sprzętu. To proste jak drut. A przez tyle lat nikt na to nie wpadł.

Owsiak zaczynał jak ja biegałem z puszkami i wówczas kasy nie było na nic, dlatego pomysł i inicjatywa godne pochwały. Natomiast odkąd WOŚP ma cały dzień w TV i w jej promocje i całą akcje włączają się władze samorządowe nazywanie Orkiestry akcją Owsiaka uważam za nadużycie. Nie chodziło mi o to że firmy się reklamują tylko o to że TV kasy z tych reklam raczej na Orkiestrę nie wpłaca. Rekompensując sobie darmowy czas który dostaje Orkiestra. Choć może się mylę.

W tym temacie możemy przyjąć że stoję na barykadzie okrakiem i zarówno doceniam pozytywne skutki całej akcji, jak dostrzegam, że można by pieniądze darowane przez Polaków wykorzystać skuteczniej, zwłaszcza przy takim zainteresowaniu mediów.

Do legol
Kto ci powiedział ze wiem wszystko najlepiej? Jeżeli sam doszedłeś do takiego wniosku to bardzo mi miło. W temacie o Smoleńsku nie pamiętam Twoich wypowiedzi co Cie powstrzymało żeby wyrazić swoje zdanie? Zawsze lepiej skrytykować co? A to że nic nie robię to Ty już wiesz najlepiej.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując