mikel napisał(a):

Snajper na forum od 1 stycznia 2011 roku... Ciekawe czy jest kibicem Wisły czy może zwykłym hejterem ;>
Też jestem tu od niedawna jednak ja większość swoich postów pisałem w temacie o graffiti bo tym się interesuję :s Co do Brożków i Pawełka, Piotra i Pawła można usprawiedliwić, Paweł już od dawna szukał klubu, do którego mógłby przejść, chciał dalej się rozwijać tego zabronić mu nie możemy, jest on piłkarzem taki zawód. Co do Piotrka też dobrze,że odszedł, u nas raczej dużo by nie pokopał. Wg mnie najgorzej zachował się Pawełek, skoro zagrał te pół roku bardzo dobrze powinien zostać u nas za rozsądną cenę a nie od razu chciał tyle hajsu jak żyd jakiś ;o
|
kibicuje wisle jestem kibicem od pamietnego meczu o utrzymanie ze stomilem olsztyn 5-2 nie udzielalem sie na forum bo mi sie nie chcialo ale juz mnie wkurzalo ze ciagle gada sie bzdury tutaj coraz mniej dyskusi rzeczowych wiec musialem zareagowac skoro nikt inny nie mial odwagi skrytkowac pieprzenia o tym ze ronaldino kupic bo byl wolny albo znowu o jimenezach ze czeka na autobusy 139 ludzie czy to przedszkole jaja sobie robcie zalozcie mydelniczke jak na allegro i tma bijcie piane