Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2011, 14:39
Ja proponuję oceniać zawodników przez pryzmat ostatniego roku a nie tego co pokazywali 3 lata temu bo to jest skrajny idiotyzm. Dla mnie zawodnikami obecnie nie spełniającymi oczekiwań są/byli

Pi. Brożek - ostatni rok to totalna pomyłka w jego wykonaniu, chyba najgorszy zawodnik ostatnich dwóch rund
Jirsak - nihil novi, coś tam niby gra niby nie wg mnie bez znaczenia dla Wisły.
Łobo - zagadką jest kto podpisał z nim kontrakt na 5 lat to po pierwsze po drugie na tą chwile powinien być choćby wypożyczony żebyśmy mogli choć częściowo na pensji zaoszczędzić
Pawełek - ostatnie 2 miesiące całkiem dobrze ale to co on robił przez cały okres bycia w Wiśle, adios...
Branco - podpisany tylko na rok i alleluja dla mnie zawodnik ma szanse jeszcze miesiąc po obozach teraz coś pokazać jak nie to wypchać go siłą nie wiem jak nie wiem gdzie...
Garguła - Ja nie wiem jak to jest możliwe że on gra taką totalną padakę w całej rundzie miał jeden pół dobry mecz z kelnerami z Szawle. Tak to dla mnie totalna pomyłka.
Boguski niby tłumaczony kontuzjami ale jego formy przyjęcia nie można tłumaczyć
i tak oceniłbym ich na 1/2 przy czym do dwójki pełnej to by im brakowało. No może Pawełek za te ostatnie 2 miesiące 2+

I tak naprawdę ciężko powiedzieć żeby którykolwiek z naszych był jakimś zawodnikiem którego ciężko by było zastąpić. Wy tu mówicie że wielkie straty dla kadry bla bla bla. BZDURA jak ściągniemy zawodników gorszych to będzie to znaczyło że to jest totalny absolutny dramat i tyle. W tej rundzie było tylko czterech gości o których można pisać pozytywnie Sobol, Wilk, Mały i Kirm. Choć Patryk ma dużo wad to jednak zostawia sporo zdrowia na boisku czasem gra idiotycznie ale taki urok. I Kirm dzięki którego przebudzeniu możemy się cieszyć z 2 miejsca. Sobol i Wilk kolesie od czarnej roboty robią to co do nich należy. I dla mnie oni są zawodnikami ciągnącymi zespół. Ocena 4/5

A zawodnicy typu Pa. Brożek, Cikos, Chavez, Bunoza, Boukhari, Paljic, grają że tak powiem normalnie czasem zagrają dobry mecz, czasem robią głupie błędy alę ogólnie w skali 1-6 zasługują na 3+

Ostatnie zdanie. Nie piszmy proszę że mamy klasowych zawodników bo w ostatniej formie takich nie ma, chyba że patrzymy i oceniamy przez pryzmat polskiej ekstraklasy. Każdy średni piłkarz z lig zachodnich byłby dla nas wzmocnieniem.
Odpowiedz cytując