Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2011, 13:30
Kołek napisał(a):Wyświetl post
To ja Ci wytłumacze, jest 7 stycznia, za tydzien bedzie 14, pozniej 21 itd, a Branko dalej bedzie naszym zawodnikiem dlatego ze nikogo lepszego nie bedzie, a na forum dalej beda pisac ze klub sprowadzi 5-6 zawodników i to nie byle jakich takich dobrych...
Tu nie chodzi o sprowadzanie kogoś na jego miejsce, sprawą oczywistą jest że jest słabszy od Cikosza, dlatego nie widzę powodów aby trzymać go w klubie skoro jest Łukasz Burliga który mógłby sobie spokojnie z Branko poradzić. Dlatego jestem za tym aby Branko odszedł z klubu i nie blokował miejsca.

Cytat:
Z jednej strony naśmiewasz się z "szrotu kupiongo latem", a mimo to uważasz Piotrka za klasowego zawodnika mimo, że przegrał rywalizację z tymże szrotem. To jak to w końcu jest
Wielkrotnie pisałem że Dragan Paaljic jest jedynym zagranicznym zawodnikiem który się sprawdził, nawet jak naśmiewałam z letnich transferów to w praktycznie z każdym z tych postów znajdziesz notkę o Draganie któremu podstawowe niemieckie wykształcenie piłkarskie pozwoliło odnaleźć się na nowej pozycji i wygryźć Piotrka ze składu.

Cytat:
Po pierwsze kontraktów nie da się ot tak rozwiązać, bez zgody samego zainteresowanego. Zresztą kokosów mu pewnie nie płacimy, może sie rozegra na wiosne? Niczym nie ryzykujemy.
Branko dostaje 180 k euro na sezon co jest kwotą skandaliczną w stosunku do tego co prezentuje, jak wielokrotnie pisałem Branko ma tak ogromne braki fizyczne, że jemu wróże już tylko koniec kariery, brak szybkości, przyspieszenia kondycji, jak na prawego obrońce brak tak podstawowych atrybutów jest komiczne. To nie jest kwestia przygotowania fizycznego lecz upływającego czasu, Branko nie odmłodnieje, jego wejścia ofensywne dawał nam jeszcze mniej niż Alverowe wrzutki, zresztą po tym jak się włączał nie miał siły na powrót.
Klub nie może od tak sobie rozwiązać z nim umowy jednak może "pomóc" mu w podjęci decyzji, od czego są media, oficjalna strona na której można by napisać że Branko ma szukać sobie klubu itp.

On blokuje tylko miejsce innym zawodnikom, taki Lech jak się im nie sprawdzi Wichniarek, Tshibamba i inne bałkanskie odpady to potrafili się ich pozbyć w bardzo szybkim tempie, u nas nie potrafią obchodzi się brutalnie z zawodnikami którzy są bezużyteczni. Można by zaoszczędzić naprawdę sporą sumę pozbywając się Branko.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.01.2011 o godz. 14:27.
Odpowiedz cytując