Wyświetl pojedynczy post
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2011, 13:28
WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):Wyświetl post
No, no! Bez takich mnie tu. Dwa nabytki Branco i Boukhari naleza do Holendra. Jezeli wkrotce nie zaczna sie prezentowac jako tako, to sa to juz spore bledy.
Dwa nabytki, które przyszły za darmo i miały byc uzupełnieniem składu. Branco się nie sprawdził (przynajmniej na razie), natomiast Boukhari swoje zrobił choćby w derbach - idę o zakład, że nie jeden polski piłkarz by przestrzelił w tej sytuacji... No i co wszyscy zgodnie potwierdzają, robi atmosferę w szatni, a nie bawi się w machanie rękami na meczu...

westersyl napisał(a):Wyświetl post
Mauro pod wieloma względami był zawodnikiem lepszym od Sobola, bardzo dobry do ataku pozycyjnego, fakt że zaczął się starzeć i nie był zwolennikiem ciężkich treningów ale takie umiejętności jakie on posiadał to takiego zawodnika już w Polsce nie ma, także jeśli w tym jest ironia to na pewno nie właściwa.
Ale o to chodzi, że był i już nie jest. To samo z P. Brożkiem, kiedyś był dobrym obrońcą, ale na dzień dzisiejszy juz nie...
Cytat:
Piotrek był zawodnikiem jednak ciągle na chodzie, według mnie to dobrze że odszedł bo miał marne szans na wygranie rywalizacji z Paliciem i aż tak wielkim zwolennikiem jego talentu nie jestem, dyskredytowanie jego umiejętności i wkładu w takim stopniu jak napisał kolega Niko jest sporą przesadą.

Dodam, że nie wierzę, że sprowadzą na lewą obronę zawodnika dorównującemu klasie Piotrka Brożka.
Z jednej strony naśmiewasz się z "szrotu kupiongo latem", a mimo to uważasz Piotrka za klasowego zawodnika mimo, że przegrał rywalizację z tymże szrotem. To jak to w końcu jest?
Cytat:
Mamy 7 stycznia, nie jestem wstanie zrozumieć dlaczego Branko ciągle jest naszym zawodnikiem, mam nadzieję że informacja z faktu jakoby miał sobie szukać nowego klubu jest prawdą.
Po pierwsze kontraktów nie da się ot tak rozwiązać, bez zgody samego zainteresowanego. Zresztą kokosów mu pewnie nie płacimy, może sie rozegra na wiosne? Niczym nie ryzykujemy.

Trudno też o mniej wiarygodne źródło informacji niż fakt...
Odpowiedz cytując