WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):

|
No, no! Bez takich mnie tu. Dwa nabytki Branco i Boukhari naleza do Holendra. Jezeli wkrotce nie zaczna sie prezentowac jako tako, to sa to juz spore bledy.
|
Dwa nabytki, które przyszły za darmo i miały byc uzupełnieniem składu. Branco się nie sprawdził (przynajmniej na razie), natomiast Boukhari swoje zrobił choćby w derbach - idę o zakład, że nie jeden polski piłkarz by przestrzelił w tej sytuacji... No i co wszyscy zgodnie potwierdzają, robi atmosferę w szatni, a nie bawi się w machanie rękami na meczu...
westersyl napisał(a):

|
Mauro pod wieloma względami był zawodnikiem lepszym od Sobola, bardzo dobry do ataku pozycyjnego, fakt że zaczął się starzeć i nie był zwolennikiem ciężkich treningów ale takie umiejętności jakie on posiadał to takiego zawodnika już w Polsce nie ma, także jeśli w tym jest ironia to na pewno nie właściwa.
|
Ale o to chodzi, że
był i już nie jest. To samo z P. Brożkiem, kiedyś był dobrym obrońcą, ale na dzień dzisiejszy juz nie...
Cytat:
Piotrek był zawodnikiem jednak ciągle na chodzie, według mnie to dobrze że odszedł bo miał marne szans na wygranie rywalizacji z Paliciem i aż tak wielkim zwolennikiem jego talentu nie jestem, dyskredytowanie jego umiejętności i wkładu w takim stopniu jak napisał kolega Niko jest sporą przesadą.
Dodam, że nie wierzę, że sprowadzą na lewą obronę zawodnika dorównującemu klasie Piotrka Brożka.
|
Z jednej strony naśmiewasz się z "szrotu kupiongo latem", a mimo to uważasz Piotrka za klasowego zawodnika mimo, że przegrał rywalizację z tymże szrotem. To jak to w końcu jest?
Cytat:
|
Mamy 7 stycznia, nie jestem wstanie zrozumieć dlaczego Branko ciągle jest naszym zawodnikiem, mam nadzieję że informacja z faktu jakoby miał sobie szukać nowego klubu jest prawdą.
|
Po pierwsze kontraktów nie da się ot tak rozwiązać, bez zgody samego zainteresowanego. Zresztą kokosów mu pewnie nie płacimy, może sie rozegra na wiosne? Niczym nie ryzykujemy.
Trudno też o mniej wiarygodne źródło informacji niż fakt...