Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2011, 13:06
Karherop napisał(a):Wyświetl post
A bez motywacji pyskował Skorży , licytuje się z Maaskantem .. a no własnie , jakie on to miał ambicje najlepiej wie on sam . Nigdy nie brał na siebie winy za porażki po ewidentnych swoich błędach , to o nim moge powiedzieć .

a jak tak Cię wzieło na wspominki to może ściągniemy z powrotem Cantoro , wkońcu strzelił bramkę w Salonikach ? Często uważany za najlepszego środkowego pomocnika ligi . Brał na siebie cięzar gry i często jego akcje dawały nam spokój . Przypominam równiez że Dubicki strzelił Parmie , może warto go odświeżyć , wkońcu zawodnik był solidny i z ambicjami . Może nam się go uda wyciągnąć z Walbuda Puck.

wspomnienia dobra rzecz , ale obudzcie się ludzie
Mauro pod wieloma względami był zawodnikiem lepszym od Sobola, bardzo dobry do ataku pozycyjnego, fakt że zaczął się starzeć i nie był zwolennikiem ciężkich treningów ale takie umiejętności jakie on posiadał to takiego zawodnika już w Polsce nie ma, także jeśli w tym jest ironia to na pewno nie właściwa.
Piotrek był zawodnikiem jednak ciągle na chodzie, według mnie to dobrze że odszedł bo miał marne szans na wygranie rywalizacji z Paliciem i aż tak wielkim zwolennikiem jego talentu nie jestem, dyskredytowanie jego umiejętności i wkładu w takim stopniu jak napisał kolega Niko jest sporą przesadą.

Dodam, że nie wierzę, że sprowadzą na lewą obronę zawodnika dorównującemu klasie Piotrka Brożka.

Mamy 7 stycznia, nie jestem wstanie zrozumieć dlaczego Branko ciągle jest naszym zawodnikiem, mam nadzieję że informacja z faktu jakoby miał sobie szukać nowego klubu jest prawdą.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.01.2011 o godz. 13:23.
Odpowiedz cytując