Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2011, 21:55
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
czyli do jakich wypowiedzi mamy sie ustosunkowywać ,DROZDA? a moze RYDZYKA przytaczanego tu jako autorytet,jak narazie to widze ze jak ktos ma poglady inne niz pisowskie odrazu jest kojarzony z TUSKIEM GW I moze jeszcze z czerwonymi
a ja nie trawie TYSKA PO ANI GW ale nie tawie tez PISu i calego tego motŁochu z WIEJSKIEJ ,ale poglady co do katastrofy mam inne niz PIS ,mogę?
bylem blizej katastrofy niz wszyscy z tego forum ,pracowalem po niej intensywnie pare tygodni ,spedzalem po wiele godzin na OKECIU ,BALICACH ,TORWARZE ,rozmawialem z wojskowymi ktorzy tam byli ,dziennikarzami i wieloma ludzmi z obslugi technicznej i mam swoje poglady na sytuacje ;nie polityczne ,nie RUSKIE a ogólny burdel ,strach i niekompetencje w lotnictwie wojskowym ktora doprowadzila do katastrofy ,nie pierwszej w ostatnim czasie
Kolego drogi Tobie nie chce się cofnąć o kilka stron a chcesz żebym ci przepisywał tyle faków które tam jest.
Strona 11 niniejszego tematu wraz z linkami - poczytaj i odpisz.
Poglady sobie możesz mieć jakie chcesz- ciekawi mnie tylko na czym je opierasz- bo jedyne dostępne, trzymające sie kupy i merytoryczne analizy zrobione zostały przez komisje Macierewicza i specjalistów od lotnictwa dla niej pracujących. Na youtube masz osobę żebyś nie zadawał tych samych pytań które juz padały.
p.s. no i tyle się narozmawiałes o tej sprawie i jakie sa fakty? jakie analizy ci ludzie przeprowadzili? co ci dziennikarze napisali? które to artykuły? w jakich gazetach ? skoro rozumiem GW i Gazety Polskij nie czytasz i nie są z nich. czy może nic nie pisali bo od razu wiedzieli że wina pilotów..
co do obsługi technicznej - to tez twierdzą że wszystko było cacy?
bo ja mam znajomych na jednym z największych lotnisk w Polsce na wieży kontroli lotów i twierdzą że analizy które przedstawiam mają sens. Więc co Twoi podważają?

KONKRETY PROSZĘ - a nie puszczaj bąków z których nic nie wynika - poza standardowym bezsensu, niemożliwe, propaganda etc.
Odpowiedz cytując