Wyświetl pojedynczy post
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2011, 11:50
Kilka słów na początek okna, bardzo mi się podobał komentarz Urana na TWSD dotyczący odejścia braci i o końcu pewnej epoki. Pozwolicie że i od siebie dodam kilka słów mojego punktu widzenia.

Owszem to koniec pewnej epoki, ale mam nadzieję że chodzi o epokę dojenia przez mało ambitnych amatorów. Też bardzo bym chciał by w Wiśle grało jak najwięcej Polaków, ale nie takich jak Piotr B. co się obrazi na wszystkich i już mu się nie chce, i nie takich jak Łobo co tylko zera na koncie sprawdza, ale tak ambitnych jak Kuba, dla którego przejście do Wisły to nie był szczyt, ale szansa na rozwój z której dzięki pracy mógł skorzystać, dla takich jak Czarek Wilk, dla którego marzenia o karierze na kończą się na Reymonta, bo tylko tak nastawieni mentalnie piłkarze mogą dać sukces naszej drużynie. Cikos jak przyszedł był krytykowany, że analfabeta taktyczny, że błędy popełnia, a mnie się podobał, bo walczył i biegał za dwóch, no i co z czasem braki powoli się uzupełniają i coraz przyjemniej się na jego grę się patrzy, więc jeśliby polityka Basałaja miała dalej polegać na zastępowaniu świętych krów jak Pawełek młodymi, ambitnymi to jestem za nawet jeśli koszty w tym sezonie byłyby wysokie. Trzeba zrobić porządek i lepszego momentu nie będzie.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując