Wyświetl pojedynczy post
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2011, 11:26
Szczerze to w naszej sytuacji - tylu braków kadrowych i słabości zawodników występujących w Wiśle trzeba wierzyć w cuda ażeby to wszystko zostało poukładane w całość i poszło do przodu - zrobimy np. 6 transferów z czego 1 będzie dobry reszta szrot i co wtedy? a przy pieniądzach jakie obecnie posiadamy trudno liczyć że wszystko wypali w 100% - wystarczy spojrzeć wstecz do lata, który z zawodników przychodzących latem okazał się wzmocnieniem, podniósł poziom gry zespołu?
Także my lekką ręką pozbywamy się zawodników i końca nie widać - a to co proponujemy w zamian to zawodnicy prezentujący poziom dolnych rejonów tabeli naszej Ekstraklasy - już nie mówiąc o tym że część z tych nabytków to wypożyczeni zawodnicy...

Priorytetem było zatrudnienie napastnika nawet w momencie gdy Brożek zostałby - a teraz to co?

Ja w ofertę za Serba w granicach 850 tys euro nie wierzę gdyż wiem że za jednego gracza w obecnym stanie nie jesteśmy tyle zapłacić - zawodnicy, którzy do nas trafią będą do 500 tys euro, za darmo - jak wcześniej pisałem będziemy testować grajków na pierwszym obozie przygotowawczym.

Styczeń jest miesiącem finalizacji umów a nie niekończących się obserwacji - na to był czas, przeszło pół roku.
Odpowiedz cytując