Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2011, 11:08
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie obiecująco wygląda ten news z Perrone. Chłop powinien być w nazym zasięgu, pamiętam, że jak poprzednio się do niego przymierzaliśmy, to zrobił na mnie dobre wrażenie. Widać, że jego strzały są przemyślane i mierzone, a nie tylko kopnięte. Wyglądało też na to, że ma dobrą technikę, a rozmiary nie rzutują na dynamikę i koordynację ruchową, co przy takich wieżowcach jest bardzo ważne. Bramki ostatnio strzelał dosyć regularnie, akurat na miarę klubu, w którym się znalazł. Jak ktoś ma jakieś aktualniejsze materiały z chłopem, to chętnie obejrzę.
Też na mnie chłopak zrobił dobre wrażenie po obejrzeniu kilku bramek na YouTubie, widać że nie są to jakieś gole po rykoszetach, z karnych czy strzelane do pustaka, widać, że wie co chce zrobić w danej sytuacji. Jednak ja widziałbym jego jako tego drugiego napastnika bo według mnie powinniśmy kupić 2.

Pooglądałem jeszcze trochę Ubiparpiego i jego widzę jako tego pierwszego, typowy bałkański napastnik, niesamowita siła fizyczna, silna budowa ciała połączona z bardzo dobrą szybkoscią i zwrotnością. Bardzo mocny strzał i przyzwoita technika, to jest napastnik na którym można sporo zarobić w przyszłości co nie wątpliwie jest teraz priorytetem dla naszego klubu. Takie "9" jak Ubiparip sporo kosztują.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.01.2011 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując