Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2011, 05:16
Manson33 napisał(a):Wyświetl post
Obejrzałem już dwa razy !
W żadnym momencie z 55 minut i 3 sekund tego filmu byli już pracownicy Kancelarii Prezydenta nie twierdzą, iż ocaleli.
Mają jedynie żal, wyrażony w swoich jakże osobistych i spokojnych jak na przypisywane ich stronie pojmowania świata zachowania, że w trakcie i zwłaszcza po tragedii nie znaczyli dla "gorszych" nic.
Byli bydłem ale tego bydła jest w Polsce więcej i na pewno w tej sprawie lepiej być bydłem niż trzodą chlewną.
Jak oglądałeś film to wiesz o czym piszę.
Nie mówili, ale drzwi hotelu w Smoleńsku szafą zastawiali. Bronek mianował nowego szefa kancelarii bo "myślał że Jacek Sasin nie żyje", a ten jak na złość wrócił do Polski mimo, że z lotniska wypuścili go z wielką łaską.

O ile bydło to określenie nieadekwatne i uwłaczające względem choćby broniących krzyża. To trzoda chlewna jest określeniem zbyt delikatnym bo o ile wieprz czasem ugryzie rękę która go karmi to robi to przypadkowo. Tutaj mamy do czynienia ze zdiagnozowaną wścieklizną która nawet z milutkiego szczeniaczka robi bestię nadającą się tylko do uśpienia.
W Łodzi mieliśmy pierwszy dowód.

madenn napisał(a):Wyświetl post
Po co te kłótniePrzecież powszechnie wiadomo że Tusk ukartował to wszystko z ruskimi i zabił naszego Prezydenta. Nie rozumiem
dlaczego jeszcze nie rozpoczął się proces beatyfikacyjny Lecha Kaczyńskiego. Skoro Jarosław załatwił Wawel to może załatwić beatyfikacje.
Skoro wiadomo, to cieszysz się ze rządzi Tobą zabójca? Może zajmij się tym , a beatyfikację zostaw potomnym.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.01.2011 o godz. 05:33.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując