Baala napisał(a):

Czy ja w dobry temat wszedłem ? 
Przecież już tak zrobiono w ciągu roku sprzedano/pozbyto się: Głowacki, Marcelo, Diaz, 2xBrożek, Pawełek (słaby to słaby ale był pierwszym bramkarzem). Także niech nie zaciimnia faktów. Niech nie wmawia nam takich pierdół toż każdy umie liczyć. Jeszcze dodając Clebera to ma nawet 7 zawodników którzy byli podczas rundy wiosna/jesień graczami pierwszego skladu
Braki to może uzupełnić drużyna poziomu Arsenal, Bayern czy inna drużyna z topu. My nie mamy braków my mamy dziury w składzie. Realnie by wrócić do poziomu sportowego nawet nie pierwszego Kasperczaka ale choćby 07/08 potrzebujemu wydatków jakich Wisła jeszcze do tej pory w swojej historii nie miała. Jak narazie to ja słysze Bennekharowskie pierdy a nie realne działania by podnieść najniższy od 10 lat poziom sportowy.
|
Standardowa zdolnosc czytania ze zrozumieniem wsród użytkowników tego forum, czyli czytam tylko te słowa, które chce, resztę sobie dopowiem albo zinterpretuje po swojemu i już jest powód do narzekań....
Czy on tam mówi w jednym roku czy w jednym czasie? W lecie pozbyli się kilku gosci ale w ich miejsce jakies burki przyszły (nie ważne czy szrot czy nie). Teraz odeszło trzech którzy pewnie też zostaną zastąpieni przez lepszych czy gorszych piłkarzy. W jaki sposób się to kłóci z tym co powiedział Stan?
"my nie mamy braków my mamy dziury" looool a tu o co ci chodzi

? jak kupią dobrych grajków to jakie ma znaczenie czy nazwiesz to brakami czy dziurą ?! A jak kupią złych to dalej będą braki/dziura do załatania