Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2011, 20:53
Baala napisał(a):Wyświetl post
Czy ja w dobry temat wszedłem ?

Przecież już tak zrobiono w ciągu roku sprzedano/pozbyto się: Głowacki, Marcelo, Diaz, 2xBrożek, Pawełek (słaby to słaby ale był pierwszym bramkarzem). Także niech nie zaciimnia faktów. Niech nie wmawia nam takich pierdół toż każdy umie liczyć. Jeszcze dodając Clebera to ma nawet 7 zawodników którzy byli podczas rundy wiosna/jesień graczami pierwszego skladu

Braki to może uzupełnić drużyna poziomu Arsenal, Bayern czy inna drużyna z topu. My nie mamy braków my mamy dziury w składzie. Realnie by wrócić do poziomu sportowego nawet nie pierwszego Kasperczaka ale choćby 07/08 potrzebujemu wydatków jakich Wisła jeszcze do tej pory w swojej historii nie miała. Jak narazie to ja słysze Bennekharowskie pierdy a nie realne działania by podnieść najniższy od 10 lat poziom sportowy.
Standardowa zdolnosc czytania ze zrozumieniem wsród użytkowników tego forum, czyli czytam tylko te słowa, które chce, resztę sobie dopowiem albo zinterpretuje po swojemu i już jest powód do narzekań....

Czy on tam mówi w jednym roku czy w jednym czasie? W lecie pozbyli się kilku gosci ale w ich miejsce jakies burki przyszły (nie ważne czy szrot czy nie). Teraz odeszło trzech którzy pewnie też zostaną zastąpieni przez lepszych czy gorszych piłkarzy. W jaki sposób się to kłóci z tym co powiedział Stan?

"my nie mamy braków my mamy dziury" looool a tu o co ci chodzi ? jak kupią dobrych grajków to jakie ma znaczenie czy nazwiesz to brakami czy dziurą ?! A jak kupią złych to dalej będą braki/dziura do załatania
Odpowiedz cytując