Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2011, 20:21
Czy ja w dobry temat wszedłem ?
Co do dzisiejszych wydarzeń Valckx mówi:
Cytat:
Czy zimą, jeśli przyjdą satysfakcjonujące oferty, odejdą kolejni piłkarze, na przykład Patryk Małecki?

- Nie, nie można sprzedać w tym samym czasie 5-6 zawodników i nie sądzę by tak uczyniono w Wiśle.
Przecież już tak zrobiono w ciągu roku sprzedano/pozbyto się: Głowacki, Marcelo, Diaz, 2xBrożek, Pawełek (słaby to słaby ale był pierwszym bramkarzem). Także niech nie zaciimnia faktów. Niech nie wmawia nam takich pierdół toż każdy umie liczyć. Jeszcze dodając Clebera to ma nawet 7 zawodników którzy byli podczas rundy wiosna/jesień graczami pierwszego skladu

Cytat:
Zaznaczam, że na tym etapie wiele może się jeszcze zmienić, ale jestem spokojny o to, że uzupełnimy braki.
Braki to może uzupełnić drużyna poziomu Arsenal, Bayern czy inna drużyna z topu. My nie mamy braków my mamy dziury w składzie. Realnie by wrócić do poziomu sportowego nawet nie pierwszego Kasperczaka ale choćby 07/08 potrzebujemu wydatków jakich Wisła jeszcze do tej pory w swojej historii nie miała. Jak narazie to ja słysze Bennekharowskie pierdy a nie realne działania by podnieść najniższy od 10 lat poziom sportowy.
Odpowiedz cytując