Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2011, 14:11
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie wypowiedź Stana dotycząca transferów. Wygląda na to,że szukają następcy Brożka i trzeciego bramkarza. A to wszystko raczej z musu.

Poczułem się oszukany lekko, dowiadując się,że Wisła ma ograniczone środki na transfery. No cóż. Każdy ma ograniczone środki,nawet MC czy inna Chelsea,ale na litość my kupujemy zawodników z półki 300 -500 tysięcy euro!, i na takie wydatki mamy ograniczony budżet! W kontekście transferów które miały miejsce w ostatnim czasie, a bardziej kwot które za nie uzyskaliśmy,taka wypowiedź jest żenująca. Z kwoty za samego Marcelo można zostać królem polowania w naszej lidzie i półce cenowej. A tu że mamy ograniczone środki! Żenada.

Przepraszam Cie Marszalku bardzo ale Ja nie moge znalesc tej informacji ze Nas nie stac bylo na jakiegos zawodnika. Doszukalem sie w tekscie tylko tego ze z Naszego krajowego rynku inne kluby nie chca Nam sprzedawac swoich zawodnikow (bezposrednia konkurencja, czyli rozumiemmLech,Legia itd.irp.). Nie znalazlem tez nic o ograniczonych srodkach (choc pewnie duze One nie sa).
Odpowiedz cytując