Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2011, 02:49
krzywy napisał(a):Wyświetl post
To wszystko nie wygląda najlepiej. Może Basałaj z Valckxem mają jakiś genialny plan?. Może ta liga mistrzów ma być nie teraz tylko np za 20 lat?. W sam raz żeby wychować od podstaw nowe pokolenie piłkarzy. Najlepiej wynająć sławnych piłkarzy np takiego Maradone, Van Bastena Cezarego Kucharskiego itp co by zapładniali okoliczne kobiety. Potem zebrać grupkę brzdący dać im piłe niech trenują i może coś z tego będzie. Innej możliwości nie widzę.
HHEHHEHEHE TEKST ROKU DAWNO SIĘ TAK NIE UŚMIAŁEM TYLKO COŚ MI DO TEJ GRUPY CZAREK KUCHARSKI NIE PASUJE... ( skąd jego wytrzasnąłeś )
Tylko czemu na ogół jest tak że synowie byli dużo gorszymi piłkarzami niż ojcowie...
tylko jeden talent który był lepszy od ojca który mi się nasuwa to Paolo Maldini

A tak na serio dokładnie niech kasa idzie chociaż na przyszłe pokolenie niech wreszcie młodzi mają gdzie trenować zbudować porządny ośrodek szkoleniowy gdzie 1 drużyna ,rezerwy i poszczególne roczniki będą miały dobrą bazę !!!
ale to tylko marzenie bo kasa wróci do Cupiała a my będziemy ściągać szroty licząc że co 6 trafi się dobry i go będzie godziwie można opchnąć w przyszłośći
Borinho
Odpowiedz cytując