Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2011, 20:56
Ja pamietam jak zaczynałem swoją przygodę z soczewkami to miałem J&J 2tygodniowe (możesz w nich spać ale wtedy nosisz przez tydzień) zdarzało się że czasami przeholowałem nosząc je np. 2tygodnie cały czas ale na szczęście nic sie nie działo. Rada dla Ciebie NIE kupuj pierwszych soczewek na allegro!! musisz iść do okulisty i dobrać rozmiar w innym wypadku mogą Ci się przesuwać po oku a nawet wypadać. I oczywiście ich moc bo soczewki nosi się zazwyczaj troche mniejsze niz okulary. Kolega wyżej polecał jednodniowe jednak moim zdaniem to marnowanie kasy bo są cholernie drogie w porównaniu z resztą.
I pierwsze tygodnie nie ma sie co oszukiwać beda przesrane przy zakładaniu nie zdziw sie że bedziesz marnował nawet po godzinie dziennie (zdejmowanie jest dużo łatwiejsze i jest kwestia kilku sekund) ale z biegiem czasu dojdziesz do wprawy i bedziesz je tak samo zakladal jak sciagal.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując