Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2011, 19:59
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Podobno podbijamy do Ubiparpiego:
Od 22 (3 akcje)
http://www.youtube.com/watch?v=25ESXZNC7F0
Chłopak pewnie zanim zacznie strzelać tak jak Brożek minie sporo czasu. Przy drugiek bramce bramkarz był tak zaskoczony podaniem od napastnika, że sam sobie wbił piłkę do bramki.
Rozwala mnie akcja przy której wyprowadza kontrę, od polowy boiska biegnie sam z piłką, pół stadionu krzyczy że ma zagrać na prawo, on strzela na bramkę.Chociaż naszemu klubowi posiadanie takiego samoluba byłoby chyba nawet na rękę, przecież jak trochę postrzela można byłoby go potem opchnąć.
Na pewno zawodnik ciekawy, widać, że potrafi biegać, sadzę że jest bardzo silny i ma mocne uderzenie na bramkę. Nie wiem jak z jego głową, (zarówno w kwestii gry tym elementem jak i psychiki) przy oszlifowaniu mógłby osiągnąć bardzo wiele takie jest moje zdanie. Brożek w przeciwieństwie do niego nie ma takie petardy w nodze, bo widać że Ubiparo mocno wierzy w siłę swojego strzału, Jestem za Ubiparpim. Typowa bałkańska szkoła, patrzy gdzie wolne miejsce bramce i mocna luta. A nie ukrywam że moje opinie sprawdząją się często, bo dajmy na to jako jeden z nielicznych byłem mocnym przeciwnikiem talentu Lobodzisnkiego.
Niestety do nas nie trafi, gdyż podobno ma ofertę z Groningen.
Więc nie ma co się podpalać, przyjdzie na pewno ktoś, o kim nawet nie słyszeliśmy.
Odpowiedz cytując