Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2011, 18:42
bawią mnie te teksty o upadku klubu, kiedy patrzę na statystyki ostatnich 5 lat Wisły Kraków... i dochodzę do wniosku, że albo niektórzy są oderwani od rzeczywistości i klepią takie głupoty, albo po prostu wchodzą na to forum, aby najzwyczajniej w świecie wyładować się...

sezon 2005/2006 - 2 miejsce
sezon 2006/2007 - 8 miejsce
sezon 2007/2008 - 1 miejsce
sezon 2008/2009 - 1 miejsce
sezon 2009/2010 - 2 miejsce

sezon 2010/2011 - 2 miejsce na półmetku...

podaje te informacje nie dlatego, żeby pokazać, jaka Wisła jest Wielka, bo wszyscy o tym wiemy, ale po to, żeby uzmysłowić co niektórym, że mimo, że co sezon odchodzili od nas najlepsi zawodnicy, jak np. Uche, Szymkowiak, Żurawski, Frankowski, Baszczyński itd, (kolejność przypadkowa) to Wisła i tak radziła sobie w lidze bez nich znakomicie, abstrahując już od naszej gry w europejskich pucharach...

Zamiast płakać, że Wisła sprzedała tego czy owego, to może poczekajcie cierpliwie na owoce pracy Valckxa i spółki i dopiero potem (jak nic nie zrobią) wylewajcie pomyje na głowy Basałaja i dyrektora sportowego...

a w ogóle to znajdźcie sobie jakieś zajęcie, wyprowadźcie psa na dwór, wyjdźcie z żoną tudzież dziewczyną na spacer, dzieci niech odrobią lekcje, a młodzież pouczy się do sesji (ja pierdziu) i czekajcie cierpliwie na obrót sprawy...
Odpowiedz cytując