Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2011, 16:59
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Marna ironia. Zabawna, ale znacznie bardziej głupia.

Wszak nawet małe dziecko musi wiedzieć, że ostatnie powiedzmy 5 lat świadczy o doskonałym zarządzaniu klubem przez Cupiała, o inwestowaniu, a nie cieciach, zatrudnianiu fachowców z wizją, a nie marionetek, Kapek i vacatach na najwazniejszych stanowiskach, o kupowaniu, a nie sprzedawaniu wartościowych zawodników i co najważniejsze, o planie reaktywowania "Wielkiej Wisły".

Cupiał przez ostatnie lata kazdym ruchem udowadniał, że oto teraz czeka nas na 200% wspaniała przyszłość, cudowna "ofensywa transferowa", przemyślane wzmocnienia i skład gotów do sukcesów w Europie, wolny od sprowadzania takich słabych zawodników jak Kowakski, czy Jovanić!

Dlatego ja bym jednak wolał postawić pytanie, co Ty bierzesz, bo tak mocnego towaru dawno nie widziałem.
Ale co powiedział Ci to Cupiał wprost?
Czy czytałes o tej ofensywie transderowej w GW, PS, onecie itd
Nigdy nie słyszałem od pracowników klubu deklaracji ze robimy ofensywe transferową z wyjątkiem zimy 2004. Sytuacja go zmusiła do sprzedarzy kilku zawodników, i cięciach w wydatkach co opisałem wyzej, niektórych piłkarzy nie dało się poprostu utrzymać jak Marcelo czy Uche czy Frankowski. Teraz widać ewidentnie zmiane polityki która efektów jutro nie przyniesie... Inwestują w skauting i fachowców z kraju, gdzie on się najlepiej sprawuje, tz ze trzeba myslec optymistycznie...
Odpowiedz cytując