Lemur napisał(a):

Marna ironia. Zabawna, ale znacznie bardziej głupia. 
Wszak nawet małe dziecko musi wiedzieć, że ostatnie powiedzmy 5 lat świadczy o doskonałym zarządzaniu klubem przez Cupiała, o inwestowaniu, a nie cieciach, zatrudnianiu fachowców z wizją, a nie marionetek, Kapek i vacatach na najwazniejszych stanowiskach, o kupowaniu, a nie sprzedawaniu wartościowych zawodników i co najważniejsze, o planie reaktywowania "Wielkiej Wisły".  
Cupiał przez ostatnie lata kazdym ruchem udowadniał, że oto teraz czeka nas na 200% wspaniała przyszłość, cudowna "ofensywa transferowa", przemyślane wzmocnienia i skład gotów do sukcesów w Europie, wolny od sprowadzania takich słabych zawodników jak Kowakski, czy Jovanić! 
Dlatego ja bym jednak wolał postawić pytanie, co Ty bierzesz, bo tak mocnego towaru dawno nie widziałem.
|
Ale co powiedział Ci to Cupiał wprost?
Czy czytałes o tej ofensywie transderowej w GW, PS, onecie itd

Nigdy nie słyszałem od pracowników klubu deklaracji ze robimy ofensywe transferową z wyjątkiem zimy 2004. Sytuacja go zmusiła do sprzedarzy kilku zawodników, i cięciach w wydatkach co opisałem wyzej, niektórych piłkarzy nie dało się poprostu utrzymać jak Marcelo czy Uche czy Frankowski. Teraz widać ewidentnie zmiane polityki która efektów jutro nie przyniesie... Inwestują w skauting i fachowców z kraju, gdzie on się najlepiej sprawuje, tz ze trzeba myslec optymistycznie...