Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2011, 13:59
kolarz90 napisał(a):Wyświetl post
EDIT: to jest cały artykuł wieszczący w sumie koniec Wisły poprzez wyprzedaż najlepszych
http://www.fakt.pl/Cupial-zarabia-na...y,92070,1.html
Co do tego artykulu, to jakos dziwnie mam nieodparte wrazenie ze te zdanai tam uzyte sa zywcem przeklejone z Naszego forum. Ton i wyrazenia dokaldnie takie jak tu czytalem. Czyzby kolejny dziennikarzyna chcial sie wybic ponad mul Faktowy z swoimi artykulami na temat Naszego klubu? Zal.pl

Co do wypowiedzi dyrektora sportowego. Ja z tego wnioskuje ze raczej szanse na Polskich zawodnikow sa tylko w kontekscie ME bo do pierwszej druzyny jakby chcieli kogos kupic to ceny sa nieadekwatne do poziomu. Nastepnie, dlaczego niektorzy z Was watpia w to ze faktycznie komorka scoutingowa dziala i ze faktycznie mogli juz od dluzszego czasu obserwowac graczy i teraz faktycznie juz sa prowadzone konkretne rozmowy? Przeciez tak to chyba dziala, czyz nie? Bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze Cupial zatrudnia tylu ludzi i placi im (wszak za free nikt nie bedzie robil) duze pewnie pieniadze a zeby tylko byli figurantami w klubie. Osobiscie nie wierze ze do 17 caly sklad bedzie skompletowany ale licze ze faktycznie jeden lub dwoch graczy nowych bedzie na pierwszym treningu. Z duza ciekawoscia czekam na dalsze losy tego okna transferowego.
Odpowiedz cytując