Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2011, 11:02
Jot napisał(a):Wyświetl post
Tusk, Komorowski i reszta tych matołów co wymieniłeś to też łgarze i co? PiSowska bojówka zaskoczona?
Wolno mi się upajać głupotą Kurskiego prawda? Niestety/stety, wstyd za polityków i dużą część elektoratu tej partii jest silniejszy niż moja niechęć do PO.
Podobno wszystko wolno jeślii ja jestem bojowka PIS to stety/niestety ty jesteś bojówką PO.
Jak inaczej nazwać puszczenia jednej wstawki z youtube z jednej wypowiedzi i na tej bazie twierdzenie ze ktoś jest debilem. Takich wstawek z prezydentem LK bylo wiele i też ludzie kończący swoja wiedzę o państwie na migawkach w Faktach albo Wiadomościach wyrabiali sobie zdanie że jest małym ziemniakiem który nic nie umie poza stwierdzeniem 'spieprzaj dziadu". Ludzi ci przezywali szok kiedy po 10.04 w TV przez jakiś co prawda tylko tydzień mozna było zobaczyć jego wizję Polski , wiedzę,wypowiedzi o nim w CNN Sakaszwilego ,czy inne Adamkusa czy Merkel .
Kurski ma tendencje do wyolbrzymiania pewnych spraw ale niezaprzeczalna jest jego inteligencja - co podkreślał np.Nałęcz u T.Lisa a to w tym programie i w ustach takiego "polityka" brzmiało niecodziennie.
Pomijam że "zniszczył" w tym programie Nałęcza broniącego teorii zaproszenia Jaruzelskiego jako byłego prezydenta niepodległej Polski na spotkanie organizacyjne przed wizyta Miedwiediewa pytaniem skoro Jaruzelski był pierwszym prezydentem WOLNEJ POLSKI to czemu Kaczorowski nie przekazał mu insygniów władzy tylko poczekał na Wałęsę. Mina Nałęcza - bezcenna .