Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2011, 15:42
Markus napisał(a):Wyświetl post
Trzeba zauważyć, że jeśli prawdą są stwierdzenia, że Mariusz Pawełek był jedynym realnym kandydatem Wisły do roli pierwszego bramkarza obok na następne lata i tylko jego pod uwagę brał nasz dyr. sportowy - a wiele na to wskazuje - to dalej nie ma mowy o żadnym nowym profesjonaliźmie w polityce kadrowej klubu. Jeśli była sytuacja: Pawełek, albo nikt (czyli, jeśli się nie uda, to musi bronić Jovanić), to fatalnie świadczy o "Staszku" V. - i taka jest niestety prawda.
03.01 Nie spoko, poczekajmy, Staszek na pewno nam załatwi jakiegoś wyjadacza
15.01 Spokojnie, jeszcze jest dużo czasu na dopinanie składu, wszyscy trochę żałujemy że na obóz jedziemy bez napastnika i bramkarza, ale damy sobie radę.
29.01 Abdul al Raham din Bin jest dla nas bardzo ważnym zawodnikiem i na pewno poprawi naszą grę w ataku gdyż ostatnio mamy problem ze zdobywaniem goli, na dojście do pełni kondycji fizycznej potrzebuje około 3 tygodni gdyż ostatnio pracował w pralni. Już dziś zaczynamy myśleć o letnim okienku transferowym, prosimy też nie zapominać że wielu bardzo dobrych zawodników nie podpisało jeszcze kontraktów, poszukamy również w śród nich...

Zamknijcie ten temat, coś takiego jak nasza polityka nie istnieje. Polityka powinna być dwustronna, a my jedynie sprzedajemy. Jest już Nibylandia i myślę że do póki nie sprowadzą choć jednego zawodnika, to ten temat powinnien być zamknięty. A przynajmniej przemianowany.

Przyszedł jakiś "staszek" i klękajcie do miecza, bo on jest pan holender i wie jak się piłkę robi. Dla mnie gość na dzień dzisiejszy jest zerem totalnym, jego transfery czyli Branco i Nordin, jeden klapa totalna, drugi mocno średni. Ja nie wiem na czym można opierać wiarę w tego człowieka...
Ostatnio edytowane przez MatMario : 03.01.2011 o godz. 15:52.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując