Markus napisał(a):

|
Trzeba zauważyć, że jeśli prawdą są stwierdzenia, że Mariusz Pawełek był jedynym realnym kandydatem Wisły do roli pierwszego bramkarza obok na następne lata i tylko jego pod uwagę brał nasz dyr. sportowy - a wiele na to wskazuje - to dalej nie ma mowy o żadnym nowym profesjonaliźmie w polityce kadrowej klubu. Jeśli była sytuacja: Pawełek, albo nikt (czyli, jeśli się nie uda, to musi bronić Jovanić), to fatalnie świadczy o "Staszku" V. - i taka jest niestety prawda.
|
03.01 Nie spoko, poczekajmy, Staszek na pewno nam załatwi jakiegoś wyjadacza

15.01 Spokojnie, jeszcze jest dużo czasu na dopinanie składu, wszyscy trochę żałujemy że na obóz jedziemy bez napastnika i bramkarza, ale damy sobie radę.
29.01 Abdul al Raham din Bin jest dla nas bardzo ważnym zawodnikiem i na pewno poprawi naszą grę w ataku gdyż ostatnio mamy problem ze zdobywaniem goli, na dojście do pełni kondycji fizycznej potrzebuje około 3 tygodni gdyż ostatnio pracował w pralni. Już dziś zaczynamy myśleć o letnim okienku transferowym, prosimy też nie zapominać że wielu bardzo dobrych zawodników nie podpisało jeszcze kontraktów, poszukamy również w śród nich...
Zamknijcie ten temat, coś takiego jak nasza polityka nie istnieje. Polityka powinna być dwustronna, a my jedynie sprzedajemy. Jest już Nibylandia i myślę że do póki nie sprowadzą choć jednego zawodnika, to ten temat powinnien być zamknięty. A przynajmniej przemianowany.
Przyszedł jakiś "staszek" i klękajcie do miecza, bo on jest pan holender i wie jak się piłkę robi. Dla mnie gość na dzień dzisiejszy jest zerem totalnym, jego transfery czyli Branco i Nordin, jeden klapa totalna, drugi mocno średni. Ja nie wiem na czym można opierać wiarę w tego człowieka...