Wyświetl pojedynczy post
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2011, 15:19
orzeu napisał(a):Wyświetl post

Mistrz nad mistrze.
Wskazalem priorytet, dwukrotnie podkreslajac ze chodzi o to co jest na ta chwile bardziej istotne, ten zabelkotal ze wszystko jest potrzebne po czym zaczal dyskutowac z wlasnymi urojeniami o jakichs "niepotrzebnych odcinkach".
Trochę Cię nie zrozumiałem ;-) Wybacz. Mój błąd.

Jeśli chodzi tylko o priorytetowe inwestycje, to OK. Są odcinki, które są najważniejsze. Ale w przypadku A1 myślę, że najważniejszym odcinkiem jest jednak ten przecinający Górny Śląsk.

Drozd napisał(a):Wyświetl post

Siwy chyba się nie rozumiemy, skoro budują 260 km A2 rozumiem ze do granicy z Niemcami, to jak mozna nie zaplanować 900 metrów drogi który łączy te 260 km a autostradą niemiecką? Świadczy to o skrajnym debilizmie projektujących bo g...o z tych 260 km skoro 900 metrów trzeba będzie jechać przez byłe przejście graniczne i nikt za te 900 metrów nie będzie odpowiadał. Kto będzie remontował ten odcinek? Oczywiście mozna powiedzieć ze to jest czepianie się ale tak samo jest to skandal. Nie widziałes nigdy 15 metrów drogi dziurawej jak ser na granicy gmin, albo powiatów. POwcy szykują taki kawałek na granicy państwa i machnąć na to ręką może tylko ktoś bez wyobraźni.
Też chciałbym, by wszystko było idealnie. Nie szukalbym jednak na siłę afery z powodu kilometrowego odcinka. ;-) Zwłaszcza, że są tam dwa pasy i równy asfalt.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
A to ze od 89 było jak było to miej pretensje do komuchów i aferałów którzy w tym czasie rządzili.
No bylo jak było, dlatego te 1400 to raczej nie jest śmiech ;-)
Ostatnio edytowane przez Siwy_89 : 03.01.2011 o godz. 15:29.