Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2011, 14:33
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Tak się składa że oglądałem wczoraj młodzież kontra i przełączyłem jak doszlo do pytania i odpowiedzi na temat "mamy Wawel". Wypuszczanie Nelly do mediów jest dla Prawa i Sprawiedliwości samobójczym strzałem wykorzystywanym skrupulatnie przez zwolenników liberalnej myśli podwyższania podatków
Inaczej było jak zaprosili Kurskiego który faktycznie "niszczył" wiedzą młodzieżówki PO i SLD ale Nelly....
Troche mnie dziwi że właściwie to prorządowe media własciwie jej nie gnoją- co z lubością robili i robią z każdym Pisowcem wybijającym sie przed szereg .Kończy się zwykle na dowcipkowaniu i robieniu żartów.Moja teoria jest taka że ma ona asa w rękawie - męża- którego bardzo nie chcieliby mieć przeciwko sobie Tuski i Komorowskie więc nie chcą by "w obronie żony" wszedł do niewłaściwej formacji. Rokita i Płażyński byli chyba jedynymi "ideowcami " w PO i zaangażowanie się tego pierwszego do innej stronie niż PO z jego wiedzą o Państwie oraz samej Platformie byłoby sporym kłopotem.
Gdybyś wytrzymał do końca to usłyszałbyś zapowiedź właśnie tego czego Tusk się boi. Wiadomo że Nelly to nie poziom Kurskiego, ale odpowiedź na pytanie o "Mamy Wawel" uważam że była jasna. I tego pyskatego POwca skutecznie uciszyła.

Tiramisu napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem to nie jedyna różnica, ale to się nie bierze znikąd. Na respekt trzeba sobie zapracować. Ja wiem, że baba w politycznym od razu budzi agresję ;-), ale my akurat mamy dość podobne poglądy polityczne, z tego co zauważyłam, więc spokojniej next time ;-).
Jasne ze nie jedyna ale z niej wynika reszta. Z tym pracowaniem na respekt to różnie bywa Lech Kaczyński dopiero śmiercią sobie na niego zapracował i to też tylko na dwa tygodnie. Nie odbieraj mojego postu jako agresywny bo taki nie był . Tylko spróbuj zrozumieć Nelly zmuszoną do odpowiedzi na takie kretyńskie pytania. Miała opowiadać że co piątek karmi w domu głodujące dzieci ? To nie byłoby głupie? A "baby w politycznym" zdecydowanie łagodzą obyczaje co sprawia ze dyskusja staje się ciekawsza i bardziej merytoryczna.

Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny skandal. Budują 260 km A2, reszta jest gotowa od kilku lat, ale trzeba się przyjebać, bo 900 metrów nie ma położonego świeżutkiego asfaltu...

PS. dołączasz się do zakładu odnoście przerywania rozpoczętych budów? (1400 km) Z takim przekonaniem o tym pisałeś...
Siwy chyba się nie rozumiemy, skoro budują 260 km A2 rozumiem ze do granicy z Niemcami, to jak mozna nie zaplanować 900 metrów drogi który łączy te 260 km a autostradą niemiecką? Świadczy to o skrajnym debilizmie projektujących bo g...o z tych 260 km skoro 900 metrów trzeba będzie jechać przez byłe przejście graniczne i nikt za te 900 metrów nie będzie odpowiadał. Kto będzie remontował ten odcinek? Oczywiście mozna powiedzieć ze to jest czepianie się ale tak samo jest to skandal. Nie widziałes nigdy 15 metrów drogi dziurawej jak ser na granicy gmin, albo powiatów. POwcy szykują taki kawałek na granicy państwa i machnąć na to ręką może tylko ktoś bez wyobraźni.

ps. Hitler od 33 do 39 wybudował 4000 km autostrad na tyle solidnie ze po niektórych jeździliśmy jeszcze kilka lat temu. Więc te 1400 km to jakiś śmiech. Zwłaszcza ze kasę daje unia. A to ze od 89 było jak było to miej pretensje do komuchów i aferałów którzy w tym czasie rządzili.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.01.2011 o godz. 15:17.
Hej Nasz TS !!